Nem leszek terhes ugye?
Figyelt kérdés
Nem leszek terhes ugye? Baratommal (20) nem szexeltunk csak kicsit volt benn "eloterben" de még szuz vok (nem ment melyre) es volt rajta ovszer. A masik ami tortent ő fekudt ovszer nelkul es en raultem de nem tette be meg nem is azon a reszen ultem. Sperma nem volt, szerintem valadek sem. Ma kicsit faj a fejem es folyton pisilnem kell, de gondolom ez nem attol. 23/L2013. dec. 26. 17:10
1/10 anonim válasza:
23 évesen miért vagy egy 13 éves szintjén?
2/10 anonim válasza:
23 éves létedre, te nagyon buta vagy...
3/10 anonim válasza:
nem, biztos hogy nem vagy az
ne parázz ennyire :D
4/10 anonim válasza:
Szerinted a terhesség jelei rögtön másnap jelentkeznek. Meg súgom nem, ez az idiótaság jele, viszont ez nem fog elmúlni :/
5/10 anonim válasza:
Ilyenkor azt hiszem mindig, hogy egyedül én jártam olyan nívós középoktatási intézménybe, ahol egy egzaktnak nem mondható, biológia nevű tantárgyat oktattak.
6/10 anonim válasza:
Nem, nagyon furcsa lenne ha az lennél.
7/10 QueenRavenna válasza:
Álmodban vala lejövé egy fényességes angyal az égből és mondá: "Asszony, gyermeket hordasz a szíved alatt, nevezd el Bélának!" Emez lészen a jóslat.
8/10 anonim válasza:
mi is ezt csináltuk a bárátnőmmel,és ő terhes lett
9/10 Rékcsi válasza:
Remélem nem leszek ilyen idióta 23 évesen, nem gondoltam h az öregedés jelei ilyen gyorsan jelentkeznek...
16/L
10/10 anonim válasza:
23 évesen 13 éves szinten sincs. Kikérem magamnak, én 13 évesen ezt azért bőven tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!