A lányokat a visszahúzódó fiúk nem érdeklik egyáltalán?
Én jártam már visszahúzódó sráccal, nem működött, hiába szeretett és adott meg bármit, attól még én voltam a domináns mellette, nekem ez így nem jó, ha a férfire nem tudok felnézni, nem én akarok mindenben dönteni, meg folyton noszogatni valakit, hogy na ugyanmár oldódjon már fel kicsit.
Szóval szerintem hasonló típusú emberek illenek össze, én nem vagyok visszahúzódó, a barátom se az, és nagyon harmonikus kapcsolatunk van. :)
Szóval a visszahúzódó srácnak akkor lesz működőképes a kapcsolata, ha szintén visszahúzódó lányt keres magának párnak, különben el lesz nyomva és kisebbségi érzése lesz a másik mellett, ha az népszerűbb, sok férfi akarja, stb, ez csak vitát szül.
Nem kamuztam, és senki ne jöjjön látatlanban ahhoz, hogy meghazudtolja a másikat!
Nem ismerjük egymás életét, így senkinek semmi alapja rámondani a másikra, hogy kamuzik.
Magyarul te is meghazudtolod kb. az összes válaszolót...;) Grat!
Szerintem más dologgal lesz itt a gond, csak erre akarod kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!