Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lányokat a visszahúzódó...

A lányokat a visszahúzódó fiúk nem érdeklik egyáltalán?

Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 21:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én jártam már visszahúzódó sráccal, nem működött, hiába szeretett és adott meg bármit, attól még én voltam a domináns mellette, nekem ez így nem jó, ha a férfire nem tudok felnézni, nem én akarok mindenben dönteni, meg folyton noszogatni valakit, hogy na ugyanmár oldódjon már fel kicsit.

Szóval szerintem hasonló típusú emberek illenek össze, én nem vagyok visszahúzódó, a barátom se az, és nagyon harmonikus kapcsolatunk van. :)

Szóval a visszahúzódó srácnak akkor lesz működőképes a kapcsolata, ha szintén visszahúzódó lányt keres magának párnak, különben el lesz nyomva és kisebbségi érzése lesz a másik mellett, ha az népszerűbb, sok férfi akarja, stb, ez csak vitát szül.

2013. dec. 25. 21:56
 12/22 anonim ***** válasza:
Az én udvarlóm is visszahúzódó, mégis érdekel.
2013. dec. 25. 21:56
 13/22 anonim ***** válasza:
De, csak nem nagyon lehet észrevenni őket, mert visszahúzódnak. Semmivel nem hívják fel magukra a figyelmet... ha pedig véletlenül igen, akkor meg nem mernek lépni, és nem tudom, hányadán állunk.
2013. dec. 25. 21:59
 14/22 anonim ***** válasza:
47%
Hagyjátok már a kamu dumát, a visszahúzódó fiúk senkinek nem kellenek. Én is hányszor próbálkoztam és a hasonló barátaim is, mindig kudarc lett a vége. A jóképű rosszfiúk meg cicámnak hívhatják őket első alkalommal vagy belefújják a füstöt a képükbe és az összes lány bugyija nedves lesz. És ez vonatkozik a 15-25éves lányok 99%-ra.
2013. dec. 25. 22:00
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem kamuztam, és senki ne jöjjön látatlanban ahhoz, hogy meghazudtolja a másikat!

Nem ismerjük egymás életét, így senkinek semmi alapja rámondani a másikra, hogy kamuzik.

2013. dec. 25. 22:02
 16/22 anonim ***** válasza:
#14 Hát nem elékszem, hogy a barátom valaha bármi ilyesmit csinált volna, ha így lett volna, elkerültem volna jó messzire...
2013. dec. 25. 22:09
 17/22 anonim ***** válasza:
visszahúzódó vagyok, de érdekeltem már lányokat :d
2013. dec. 25. 22:11
 18/22 A kérdező kommentje:
A jóképű, jótestű, magas, jófiú pasikat is semmibe nézik..
2013. dec. 25. 22:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Magyarul te is meghazudtolod kb. az összes válaszolót...;) Grat!

Szerintem más dologgal lesz itt a gond, csak erre akarod kenni.

2013. dec. 25. 22:15
 20/22 A kérdező kommentje:
Igen, és mi? Taníts mester
2013. dec. 25. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!