Fiúk, ti a legelső alkalom előtt elmondtátok a lánynak, hogy ez nektek az első?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy került szóba, ő kérdezte, vagy magatoktól vallottátok be neki? Ha nem, miért nem árultátok el? Azt is hozzáfűzhetnétek, hogy hány évesen veszítettétek el, illetve hogy a lány is szűz volt-e még, vagy ő már nem. Köszi!2013. dec. 25. 12:10
1/8 anonim válasza:
Azt hiszem közöltem vele, nincs abba semmi szégyen, valahol el kell kezdeni. 16 éves voltam és a lány nem volt már szűz.
2/8 anonim válasza:
El, a lány is szűz volt, beszéltünk róla előtte.
3/8 anonim válasza:
Nem egyből mondanám el, hanem szépen lassan felvezetném az egészet, hogy ne tűnjek szerencsétlennek a szemébe, hanem inkább egy kincsnek tekintsen. :) 24/F
5/8 anonim válasza:
Én elmondtam.Igaz már 20 voltam és a lány 22 és nem volt szűz.De nem féltem elmondani.
6/8 anonim válasza:
Mi mindent megbeszélünk (abszolút mindent). Ő is szűz és én is, még nem volt szex. De ezért vagyunk együtt, mert mindeketten szüzek vagyunk, mindkettőnknek fontos, hogy az elsők legyünk egymásnak. Számunkra ez nem ciki, hanem imponáló.
7/8 anonim válasza:
Most szilveszterkor olyan buliba leszek, hogy ha most nem vesztem el, akkor soha.
Nem fogom elmondani a lánynak akivel leszek.18F
8/8 anonim válasza:
Előtte mondtam el. Én 16 voltam, ő 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!