Ez most már komolyan normális ha 15 évesen valaki nem
szűz?
Figyelt kérdés
Ma megtudtam hogy a 15 éves húgom már nem szűz, mert tegnap lefeküdt a barátjával. Anyával elkezdtem beszélgetni erről a dologról hogy hogyan tehette ezt meg. Megkérdeztem tőle hogy ő mikor veszítette el és anyum azt mondta hogy ő 15 évesen veszítette el apával. Neten olvasgatva látom hogy már egy csomóan túlesnek rajta 14-15 évesen tisztelet a kivételnek. Ez manapság normálisM
amúgy meg szarok rá mit csinál, nem az én életem :D
2013. dec. 20. 23:33
13/20 A kérdező kommentje:
23 éves barátjával veszítette el.
2013. dec. 21. 12:33
14/20 anonim válasza:
sajnos ez a normális (normális, hiszen ők vannak többen...ha ezt értjük a normalitáson..)
én a "csókszüzességem" vesztettem el ekkor..:)
nem éreztem elkésve magam...a szexre baromi éretlen lettem volna..
2013. dec. 21. 12:46
15/20 anonim válasza:
na az nemnormális ,hogy a 23 éves barátjával ...
2013. dec. 21. 13:25
16/20 anonim válasza:
Én 13 évesen vesztettem el, ez 5 éve volt. Egyáltalán nem bántam meg. Van egy barátnőm, akinek az anyja 12 évesen vesztette el az apjával, még mindig együtt vannak, persze már házasként. Én sem váltogattam ezután pasikat, 14 évesen összejöttem a párommal, ő 6 évvel idősebb nálam. A legjobb barátnőm meg pont 15 évesen vesztette el a párjával, aki akkor 23 éves volt, kb 2 év múlva szakítottak, majd fél évre rá újra összejöttek. Teljesen normális és magánügy. Én inkább úgy érzem, mintha irígy lennél rá, hiszen egy férfival vesztette el és úgy gondolod kimaradtál vagy lemaradtál valamiről, amit te is biztos meg akarsz tapasztalni, és ezt így vezeted le. Persze lehet, hogy nem így van.
2013. dec. 21. 16:23
17/20 anonim válasza:
büszke lehetsz magadra utolsó..
ha akkor kiderült volna a parteredet le is csukták volna..
tehát ez ugye normális....
2013. dec. 21. 16:40
18/20 anonim válasza:
Persze, biztos ezzel foglalkozik a rendőrség. Egy partnerem sem használt ki, sőt a legelsőt pont, hogy én használtam ki, a másodikkal pedig a mai napig együtt vagyunk, szóval nem olyan szörnyű ez, 18 évesen 2 ilyen kapcsolat teljesen átlagos, főleg, ha az egyik még tart is.
2013. dec. 21. 19:58
19/20 anonim válasza:
Ez a testvéredtol fugg , hogy normális-e vagy nem..Szerintem te nem maradtál le nagyon semmirol hogy 17 évesen még nem vesztetted el. általában a 20 éveseknek csak azért kell 10 en éves baratno , hogy lefekudjenek vele..persze mivel nem ismerem a barátját ezt nem feltételezem róla , de szerintem amúgy ez nem normális dolog..Ha kiderulne vagy ha feljelentenétek lecsuknák a csávót..Szerintem buszke lehetsz magadra ha a családotokban te vagy az a normális aki 15 évesen nem adta magát valaki másnak...
2013. dec. 22. 13:40
20/20 anonim válasza:
normális, mégpedig azért mert statisztikai átlag szerint a legtöbb magyar ekkor veszíti el.
teljesen fölösleges aggódsz, semmi nem változik ha 17 vagy 27 évesen veszíti el. a legtöbb ember alapból képtelen párkapcsolatra, egyik sem tart örökké, az hogy a szüleid együtt vannak azóta, rettentően ritka dolog. ha elveszítenéd 18 évesen, valószínűleg max 3 évig tartana a kapcsolatod (ez is normális dolog), és kb 5x anyni férfival feküdnél le mint amennyibe szerelmes vagy.
a legtöbb kapcsolat ennyi idő után (pl szüleid) már csak megszokásból működik, a szerelem lényege csak az újdonság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!