Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez milyen elvárás? Nem irreáli...

Ez milyen elvárás? Nem irreális egy kicsit?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, ez milyen gondolatmenet, itt is egyre többször látom ezt a jelenséget, meg a való életben is sokszor találkoztam ezzel:

Sok pasi egy rakat nőt felpróbált már, mert ki kell élje magát, meg kell a tapasztalat, a változatosság, de nem tudna együtt lenni olyan nővel, akiben már járt fa$z, mert az milyen már, használt ruha sem kell, meg nem eszünk olyan tányérból, amiből már más is zabált, és ilyesmi hasonlatok, ami szerintem nagyon nem helytálló, mert ha az egyik félnek lehet múltja, tapasztalatai, akkor elég önző dolog elvárni a másiktól a szüzességet, az ártatlanságot.

Leginkább azok válasza érdekel, akik így gondolkoznak, amit fent leírtam, és jó lenne logikus magyarázat, nem ilyen lakatos $zarok....

2013. dec. 20. 10:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Rengeteg önző és béna pasi volt, pedig ők nem voltak szűzek.

Szóval a gyakorlatban ez kicsit másképp működik. Inkább hozzáállás kérdése.

De alapjában véve a lényeget értem, amiről írtál, és mondom, nem ezekre az esetekre gondolok, hanem aki végig dugta a fél falut, de a nő az szűz legyen...

2013. dec. 20. 15:35
 12/14 LeftBehind ***** válasza:
Nem azt mondom,hogy ez minden egyes különálló személyre ugyanúgy vonatkozik (könyörgöm,több mint 7 milliárdan vagyunk),csak azt hogy a nagy többség így működik. Nem sok esetben derítették ki rólam hogy szűz vagyok - 99%-ban már az első mondat után elutasítottak - de komolyan mondom,annak a kevés csajnak fel kellett volna venni videóra a reakcióját. Szabályosan láttam a szemükben a változást és tudtam hogy onnantól megszűntem létezni számukra mint férfi.
2013. dec. 20. 15:39
 13/14 LeftBehind ***** válasza:
"aki végig dugta a fél falut, de a nő az szűz legyen..." - erre is tudok nagyon jó példát az ismerőseim közül. A srác azért hogy megfeleljen a "normáknak",átvágta magát alfába. De ahogy azt csak el tudod képzelni. Kigyúrta magát,divatos ruha,haj,populáris zene meg az anyámkínja. A végére egy igazi sztereotipizált marha lett belőle,ennek ellenére folyamatosan döntögeti a nőket,de mégis a női ideál számára a szűz. Ezt ő maga mondta. Nem mondta ugyan,hogy miért de én arra tenném a voksom hogy neki is hiányzik a "tisztaság" és a kangörcsös majom szerepe pedig csak a társadalmi agymosás következménye.
2013. dec. 20. 15:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom, hogy egy nagy hülyeségnek tartom ezt a kiélés meg a tapasztalat szerzősdi dolgot. Én egy olyan ember vagyok, hogy először megszeretném ismerni rendesen azt a lányt, és ha érzünk egymás iránt valamit akkor szeretnék tőle többet. Igazság szerint én húszon felüli szűz férfi vagyok, kissé későn értem, és elszenvedtem egy nagy családi veszteséget, ami miatt lelki beteg voltam kis ideig, de én már lezártam a múltamat, és tisztalappal indulok.

Én nem várom el azt, hogy szűz legyen a lány, sőt titkos vágyam az, hogy egy tapasztaltabb lány úgymond "megrontson" és kicsit beavatna a dolgokba, de szerintem annak is megvan a varázsa, ha mindketten tapasztalatlanok vagyunk. :)

2014. jan. 23. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!