Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok arról ha valaki...

Mit gondoltok arról ha valaki magas, jóképű, kigyúrt és még huszon évesen is szűz, pedig próbálkozik ismerkedni?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 07:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
azért azt nem mondanám hogy keresnek a fiúk és csak válogatnom kell... pedig nem vagyok ronda, persze bombanő sem.... én sem járok bulikba... utcán meg szerintem nem akarnak ismerkedni a pasik...
2013. dec. 18. 10:47
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj hogy 20 évesen szűz hanem azokkal akik ezt problémának veszik.
2013. dec. 18. 12:14
 13/22 anonim ***** válasza:
12:14 es az én emberem!!! Nem vagyok egyedül a Földön! Édes Istenem, ezt is megértem! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
2013. dec. 18. 12:18
 14/22 anonim ***** válasza:
magadról beszélsz vagy ismerősödről?
2013. dec. 18. 12:20
 15/22 anonim ***** válasza:
12-s jól megmondtad, jó lenne ha minden ember így gondolkozna. És belátnák végre, hogy nem korhoz köthető!
2013. dec. 18. 12:48
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kigyúrt, az gyakran nem tetszik a lányoknak.

És valószínű, hogy nem megnyerő a személyisége, nem elég határozott...

Valaki mondta, hogy az utcán nem mernek ismerkedni a férfiak - Nos azért nem, mert attól félnek, hogy reflexből előkerül a gázspray. :D

Nincs időnk egymásra.. Nem bízunk egymásban.. Most, hogy mindent szabad, semmit sem merünk. :/

2013. dec. 18. 13:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Naturálban edzek 186cm 86 kg vagyok viszonylag szálkásan szóval nem az az izom tibor alkat. Viszont tényleg nem vagyok határozott.
2013. dec. 18. 13:33
 18/22 anonim ***** válasza:

Pedig legyen az!

Szerintem nagyon sok lány odavan titkon magáért, csak ők sem mernek kezdeményezni, hisz azt gondolják: "nem létezik, hogy nincs senkije"

Ha valaki megtetszik, nyugodtan elegyedjen szóba vele! És attól még maradhat félénk (nem ugyanaz, mint a határozatlanság)... Ez is lehet vonzó dolog. Elég ha kezdeményezni mer.

2013. dec. 18. 13:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát nézd. Nem mindenkinek jönnek be az izmos pasik. Perpill engem taszítanak, pedig ha valaki rám néz, 100%, hogy az jut eszébe rólam, hogy na, ennek a leánynak is tuti valami kigyúrt csókája van.
2013. dec. 18. 18:49
 20/22 A kérdező kommentje:

Egy egészséges mértékben izmos férfias test nem tetszik?

Legyen inkább egy nyüzüge?

2013. dec. 18. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!