Barátnőmmel elhatároztuk, hogy meglesz az első. De nem tudjuk honnan lessz óvszer. Mit tegyünk?
Senki nem fogja megkérdezni, hogy miért veszed, és kötelesek adni. Gyógyszertár van nálatok? Én oda mennék a helyedben, a gyógyszerész tuti nem fog pletykálni.
De ha el tudsz menni egy közeli városba, akkor abszolút nincs gond, sok bevásárlóközpont WC-jében van óvszerautomata is.
Nem azért mert oltani akarlak meg ilyesmi. Sőt le sem akarlak beszélni. De ha annyira ne mvagy képes h besétálj egy boltba és vegyél egy csomag óvszert akkor nem biztos h olyan nagyon érett vagy a szexhez.
Nem kell ennyit parázni rajta. Egyrészt senkinek semmi köze hozzá. Másrészt rengeteg helyen árulnak úgyhogy nem feltétlenül a szomszéd boltosnéninél kell megvenni. Én ilyen kérdésre mindig a saját tapasztalatomat tudom írni. Tescoban már fizettem két csomag óvszerért, meg egy üveg borért. Meg se rebbent a pénztáros szeme. Fapofával lehúzta a vonalkódot és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!