Miért akadnak ki/lepődnek meg/hitetlenkednek azon, hogy még szűz vagyok? Ennyire alap dolog em annak lenni 23 évesen?
Nem mi vagyunk megkeseredettek, ti nem látjátok milyen a világ valójában. Két hancúrozás közben nem gondolkodtok el a fontos dolgokon.
#11 22 vagyok és van már párom, mielőtt valaki azt feltételezné, hogy csak irigységből írom amit írok.
Nem úgy nézek ki,mint akiben nincs elég tesztoszteron.Elég szőrös vagyok és termetre se vagyok kicsi.
Amúgy az tény,hogy elég megkeseredett vagyok,mert szar életem volt,eddig.
A legtöbb embert nem tartom arra méltónak,hogy szeressem.Ha találok egy olyat,aki méltó rá,akkor azt szeretni is fogom.
Egy lány volt,akiért a lelkemet is kitettem volna,de leköpte az egészet és becsapott.
Tény,hogy nem vagyok lelkileg a toppon és miatta a maradék bizalmamat is elvesztetem,amit az emberekbe vetettem és nem tartom valószínűnek,hogy találnék bárkit is.Reménykedni se merek és ez nem pesszimizmus,hanem realizmus.
Ráadásul az életem is elég kilátástalan.
#15:Szerintem nem kell szégyellni.Ez olyan mintha azt szégyelné valaki,hogy még esetleg nem biciklizett,vagy nem úszott.
Biztos vannak még olyan lányok,akiknek nem kritérium,hogy párjának előtte x mennyiségű nője legyen.Ismertem olyan lányt,akit idegesített volna és azt akarta,hogy ő legyen nekem az első(az már más dolog,hogy lapátra került).Inkább várok egy szűz lányra,vagy kiélem magam.
Nem kell szégyellni, de nem is ezzel kell kezdeni az ismerkedést.
Nem minden pasinak az az elsődleges életcélja. hogy felpróbáljon minél több nőt. Aki ezt képtelen tolerálni, az szégyellheti magát.
Ez amúgy is magánügy. Senkinek semmi köze hozzá. végképp nincs beleszólása, és végképp nem ítélheti el a másikat csak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!