Feministák, pinabubusok és lélekbúvárok, tudtok erre
magyarázatot?
Figyelt kérdés
Mindig mindenki azt mondta hosszú ideje, hogy azért nincsen barátnőm mert önsajnáló vagyok, hiába mondtam, hogy ez csak az interneten van így. Tegnapelőtt este fordult a kocka. Annyira besokalltam, hogy elkezdtem bőgni férfi létemre. És nem férfiasan sírtam hanem hisztérikusan, szánalmasan bömböltem mint egy kisgyerek. Erre egy lány ismerősöm akit már ismertem mert csoporttársam de mindig távolságtartó volt odajött és erre mindenfélét összehordtam összeakadtak a szavaim meg teljesen hülyén beszéltem, de ekkor úgy voltam vele hogy leégettem magam ennél lejjebb már úgysem lehet, nem érdekelt semmi. És ekkor megcsókolt ez a lány én visszacsókoltam és alig 1 órával később megtörtént a dolog. Nem tudom annyira részletesen leírni mert még mindig a hatása alatt vagyok, annyira gyorsan történt minden és nekem ez az első alkalom volt. Tegnap reggel megbeszéltük és annyira aranyos lány, hogy rám bízta a választást. Azt mondta hogy kicsit belém szeretett és örülne neki ha járnék vele de abban is benne van ha csak szexelni járunk össze és megérti ha nem akarok vele lenni többet. Mint egy valóra vált álom. Még mindig a hatása alatt vagyok. És ha belegondolok hogy az egészhez egy szánalmas férfiatlan bömbölés vezetett akkor még hihetetlenebbnek tűnik. Ezt a dicsekvés mellett azért írtam be hogy választ kapjak a kérdésre. Hogyan sikerülhetett? Hogyan vehette el a szüzességem ez a lány? És ilyen hirtelen? Nem sokkal a csók után? Még csak alkoholt sem fogyasztott egyikünk sem mert koliszobában voltunk. Én weblapot szerkesztettem ő meg nem tudom. Most a kérdés közben jutott eszembe hogy ezt még meg se kérdeztem tőle hogy miért jött át, de nem tűnt ittasnak és nem is olyan lány.
Nem hiszem hogy azért szeretett beléd, mert önsajnáltató vagy, viszont ez a kirohanás talán segíthetett neki meghozni a bátorságát.
Ettől függetlenül egyetértek veled, hogy idióták azok, akik azt magyarázzák állandóan, hogy ezt meg az szabad csinálni egy férfinak.
2013. dec. 12. 00:14
12/24 anonim válasza:
ismerős .... mármint haverom is bőgött szex elött mikorr elvesztette xDD azért annyira ne örüljél :DD majd elmúlik ;)
2013. dec. 12. 00:15
13/24 anonim válasza:
Hát egyet tudok mondani neked,gratulálok.Neked legalább összejött,szerencsés vagy.Bárcsak egyszer az életben velem is történne valami hasonló... :/
2013. dec. 12. 00:18
14/24 anonim válasza:
szép történet... történet
2013. dec. 12. 00:20
15/24 anonim válasza:
Erre innunk kell!
2013. dec. 12. 00:30
16/24 A kérdező kommentje:
Nem előtte mondta hanem reggel mikor zavarban voltam mert nem tudtam mire vélni a történteket. Valóságos sokkhatás alatt álltam.
Ja és nem tudom kinek milyen az ízlése de szép lány. Így nem tudok most mondani senki ismert személyt akire hasonlítana de szép lány. Vékony, eléggé magas kb. 175 centi, hosszú hullámos sötétbarna haj, zöld szem, vékonyságához képest formás és méretes mellek az arca is nagyon szép.
2013. dec. 12. 00:32
17/24 anonim válasza:
....aztán megszólalt a vekker.
2013. dec. 12. 00:33
18/24 anonim válasza:
Na van végre egy csajozós módszered.Csak legyen nálad mindig egy fej vöröshagyma.Én is kipróbálom majd ezt a módszert de nekem elég lesz csak rád gondolnom.
2013. dec. 12. 00:44
19/24 anonim válasza:
Nehogy elhiggyétek már ezt a szar, tálalt szöveget.
Már az írása stílusából is lelehet venni, hogy tiszta kamu az egész story.
2013. dec. 12. 11:42
20/24 anonim válasza:
fura sztori, én is sírni fogok a matek kettesért. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!