Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az a lány akibe nagyon belesze...

Az a lány akibe nagyon beleszerettem már nem szűz! Én szűz voltam! Nem zavart de egyre inkább zavar mostanában nem tudom miért?

Figyelt kérdés
Nagyon boldogok vagyunk! Szeretjük nagyon egymást! Ezzel nincs is baj! Viszont nekem egyre jobban fáj az hogy nem én voltam neki az első szex terén...és inkább az zavar hogy az akibe fülig szerelmes vagyok mással is lefeküdt előttem.Mielőtt összejöttünk egy jó haverommal volt a lány 15éves volt. Nem ismertem sajnos előtte csak azután hogy lefeküdtek és sajnos elég sok mindent tudom mert napi szinten találkoztam az akkori barátjával...akkor ez persze nem zavart csak most hogy velem van a lány! És az a baj hogy mindig is azt szerettem volna ha én veszem el a szerelmem szüzességét de sajnos nem igy sikerült...Lefeküdtünk már mi is több százszor de mégis valahogy zavar a tudat hogy más is élvezte vele... pedig annyira szép aranyos és kedves lány és kihasználták ahogy én tudom utólagos elmondásai szerint ...Nem akarom eggyltalán elhagyni mert nem érdemli meg a csalódást! nagyon szeretem! de ez valahogy nagyon zavar mostanában...9hónapja vagyok vele együtt! nagyon élvezem vele az életet és ugyérzem ő az igazi! segitsetek kérlek hogy rendezzem ezt magamban! :) 18/F
2013. dec. 10. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
ne az első akarj lenni, hanem a legjobb :D
2013. dec. 10. 19:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Én az akarok neki lenni! és tudom is hogy az vagyok! jobb és többet adok neki érzelmileg is meg az ágyban is ! De akkor is sajnos azt érzem hogy nem várt az igazira és elpazarolta a szüzességét olyanra ki nem érdemelte meg! ...kár hogy nem ismertem! és ránézek valamikor akkor azt látom hogy azzal hogy élvezte..és ezen hogy tegyem magam túl?
2013. dec. 10. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Felesleges olyan dolgon kattogni, amit már nem lehet visszacsinálni. Bár nem értem, hogy miért most kezdett el téged ez zavarni.

Egyébként attól, mert más vette el a szüzességét, még lehetsz te is sok mindenben első.

És ahogy 1-es is írta, nem az számít, hogy az első legyél, hanem a legjobb!

Pl sokszor előfordul, hogy egy lány elveszíti a szüzességét, majd rájön, hogy ő kíváncsi milyen mással stb.. (ha ez lenne, mivel jobb?) De itt is érvényes, hogyha egy ilyen párkapcsolatban minden jó, akkor a lány eszébe se jutna, hogy milyen mással. Tehát nem az számít, hogy az elsőnek kell lenni, hanem a legjobbnak.

2013. dec. 10. 20:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van!
2013. dec. 10. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából az zavar hogy más is tudja rajtam kivül milyen jó vele az ágyban! és ez az amit nehezen fogok fel ..
2013. dec. 10. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Felfogni felfogod te nagyon is, csak elfogadni nem tudod, nyilván ezt akartad írni.

Lehet, hogy jönnek majd mindenféle feminista alakok, akik szerint húú de szemét férfi vagy, mert így érzel.

Mellesleg semmi köze nem lenne a feminizmushoz, de vannak akik ilyen kérdést csinálnak belőle.

18 évesen, főleg, hogy a lány még csak 15 vagy 16 megértem, hogy így érzel.

Nem éretlenség. Ennyi idősen érthető érzés.

Annyi idősen engem is zavart volna.

Meg azért a lány részéről a 15 nem mondanám, hogy nem volt korai.

2013. dec. 11. 09:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek beszéljem ezt meg vele? mert ez most sajnos nagyon a fejemben van...mit tanácsoltok nekem?
2013. dec. 11. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Az utolsó válaszoló vagyok.

Hát nézd, magadtól nem megy ki a fejedből.

Mit szeretnél? Mit érzel magadban, szeretnél-e beszélni vele róla?

Pontosabban inkább azt érzed-e, hogy meg kell vele beszélned, mert addig nem nyugszol meg?

Azért a tálalásra figyelj!

Ne érezze azt, hogy lek*rvázod, mert azzal kb. vége is lesz.

Szerintem megértheti, hogy zavar téged.

Viszont azt neked kell legvégül eldöntened, hogy akarod-e így folytatni vele.

A múlton már nem tudsz változtatni.

Mondom, megértem, hogy zavar téged, de meg nem történté tenni nem tudod, még ha belül az is lenne neked a legjobb.

Ami szerintem nagyon fontos, hogy karakterre milyen lány?

Ezen belül is hogyan látja magában belül azt az esetet.

2013. dec. 11. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne az első akarj lenni, hanem az utolsó. :)

A múlton nem lehet változtatni, ne azzal foglalkozz.

A jelen, és a jövő járjon a fejedben, vigyázz rá, és szeresd, akkor nem lesz baj.

Idővel majd elfelejted, és nem fog zavarni. Ha a jelenben boldog tudsz vele lenni, nem fog zavarni a múlt.

21F

2013. dec. 28. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!