Csajok. Szerintetek ez normalis? 19 eves lany.
Figyelt kérdés
nagyon kiprobalnam lannyal.. valaki volt mar igy (kicsit tartok a dologtol) ? valaki elmeselhetne milyen.. kivancsi vagyok . irhattok privit koszonommm2013. dec. 10. 18:48
11/17 anonim válasza:
"Minden nó biszex valahol...:)"
Az egyik tévhit.
12/17 anonim válasza:
Normálisnak nem mondanám! De elfogadott és számomra sm megvetendő ha nő csajjal kísérletezik vagy összejönnek. de ilyen átmeneti "kívánom a csajokat is " dolog általános. Igen Próbáld ki lánnyal.. lehet isteni lesz, lehet csalódni fogsz. de ezt magadnak kell eldöntened. és egy próbálkozásból ne alkoss véleményt, lehet egy másik csajjal még jobb. Úgy is ki fog alakulni a személyiséged és a szexuális hovatartozásod hogy lezbi leszel e vagy biszex... Légy kreatív és hajrá, még fiatal vagy teheted. Amit nem teszel meg később lehet már bánod.. mindenesetre ha addig eljutsz hogy két csajjal vagy és kíváncsiságból még egy srácot is bevennétek csak szólj mert én pasi vagyok és ezt még én se próbáltam ki :-D
13/17 anonim válasza:
Bevallom, néha én is érzek vágyat, hogy kipróbáljam lánnyal, de aztán mégis inkább maradok az asszonynál...
14/17 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, ha egy lázadó fiatalban felébred a kíváncsiság ösztöne. Egyed nemzésre nem alkalmas, tehát nem természetes utódok nem nemződnek, tehát nem természetellenes.
15/17 anonim válasza:
"természetes utódok nem nemződnek, tehát nem természetellenes."
Ragyogó okkfejtés. Ennek alapján a szamárcsődörrel is kipróbálhatná.
17/17 anonim válasza:
örülök hogy ilyen sok a pozitív komment, kíváncsi lennék hogy milyen kommentek lennének ha egy srác akarná kipróbálni egy másik fiúval....
menne itt a bu..zizás meg mindenféle seglyuk-vicces jóság
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!