21 éves szűz fiú vagyok, egy kövér lány aki nem valami szép azt mondta elvenné a szűzeségem. Belemenjek? Ti mit tenétek?
"Válogatós f&sznak kutyában a helye."
De puhatolódz valahogy hogy hova jár bulizni vagy hány sráccal kefélt már...
Pl. nekem volt egy most 14(!) éves szintén pufi lány ismerősöm aki nekem mesélgette, hogy diszkó után a bokros részen szopott 1 srácot, a másikkal meg le is feküdt... Meg, hogy védekezés nélkül kúrt és fosik, hogy terhes. Másnap tiltottam a f&szba. Úgyse egy településen lakunk...
És ha egy életre elmegy a kedved a nőktől? :D:D:D Gondolkozzál már!
Még annyit sem tudsz, hogy a kövéreknek nem a mellük nagy, ahogyan azt hiszed, hanem a mellkasuk dagadt! Ami kinyomja a lógó csöcsüket, így asszed... pedig nem is!
Én azt mondom hogy egy átlagos csajnál ne add alább! Én izmos, jó alakú csajjal veszítettem el, de voltam már kíváncsiságból dagival és undorító a pinájukon a több ujjnyi szalonna!
A duci csajok kiválóak, simán menj el vele (benne) :)
Viccen kívül, ha benne van és kedved van hozzá akkor ne hagyd ki. Nem egy dundi csajjal csináltam és nagyon rendben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!