Lányok! Mekkora volt az a farok amit betudtatok kapni tövig?
Figyelt kérdés
írjátok le cm-ben
2. kérdés! 13 cm-t nektek könnyű lenne tövig bekapni?és izgatna? vagy csak a nagyobb a jobb?
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
2013. dec. 8. 15:53
22/30 anonim válasza:
Nekem is 17-el volt élményem. Olyan 5-5.5 volt :) 18/L
23/30 anonim válasza:
18 cm volt a legnagyobb. de szerintem ha az ember egyszer tud mélytorkozni, bármekkora lemegy :D
ha az ember lánya szereti a pasit, bármilyen mérettel izgató. (oké, most az igazi mikropéniszről nem beszélek)
24/30 anonim válasza:
kicsit hiányzott ahhoz, hogy 19cm-est pénisz tövig be tudjam kapni :D ha kellően fel vagyok izgulva a 13cm elég simán menne :D
25/30 anonim válasza:
16-17 van és tövig megy neki könnyedén,de elég mély torka van alapból,szerintem hölgyfüggő is
26/30 anonim válasza:
Anyátok úristenit, főzni így tudnátok! :D
27/30 A kérdező kommentje:
xDDDDDDDDD
2014. jún. 30. 22:21
28/30 anonim válasza:
# 6
Egy 5 centi vastag pénisz senkinek a szájába nem fér be (max. addig, hogy a makkor lehet kényeztetni), akinek saját fogai vannak, nem kivehető protézise.
29/30 anonim válasza:
Ahh ge cis kezzel inkabb ne fozzenek...
30/30 anonim válasza:
22 volt a max, de a végén már kicsit könnyeztem azért
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!