Ha elmondanám hogy 24 évesen szűz vagyok, a pasiknak ez tetszene?
Figyelt kérdés
Mert több olyan férfi is van akiknek sztem tetszem. És ha ilyen dolgot megtudnának rólam az vonzóbbá tenne, vagy inkább taszítóvá?2013. dec. 7. 22:47
11/19 anonim válasza:
A férfiak többségének tetszene.(nekem is) De ezt csak akkor mond el, ha kérdezi a srác. Mert a magánügyeid felesleges elkotyogása viszont sokak számára unszimpatikus dolog.
12/19 anonim válasza:
Ha egy férfi azért akar igazán veled lenni, aki vagy, azt nem fogja zavarni a szüzességed. Egy normális, épeszű férfi ha beleszeret egy nőbe, külsőleg-belsőleg elvarázsolja, nem fogja azért ellökni magától, mert szűz...
15/19 anonim válasza:
Számomra vonzóbbá.De van egy haverom,aki utálja a szűz lányokat mert bénak.
16/19 anonim válasza:
Ez a lelkibeteg dolog akkora hülyeség... Azért mert nem dobtam oda magam senkinek (mert nem találtam normálisat), miért lenne valaki lelkibeteg? ...
És prűd se vagyok.
19/19 anonim válasza:
Majd annak mondd el, akivel le is akarsz feküdni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!