25+férfiak mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök, párotok még szűz lenne?
Csalódottak lennétek esetleg örülnétek a dolognak? és mikor mondja el a lány hogy még nem volt senkivel?
21L
mit lehet rábízni egy hártyán? az a kérdés hány f.t szt. le, fenékbe volt már?
aki még érintetlen azzal óvatosnak, figyelmesnek kell lennie. ez egy feladat, nem érdem, jutalom. nehezített pálya.
Örülnék :)
Hiszen én is az vagyok. Viszont jó lenne, ha előtte mondaná el :S
29/F.
Ha nem akarná a világ végezetéig plusz egy napig tartogatni akkor nem zavarna. Alapvetően a szüzesség csak egy állapot, tehát ha meg van benne a tűz és az akarat :D akkor gyorsan be lehet hozni a lemaradást.
Összességében lehet jó, meg lehet rossz is. Azért előtte érdemes elmondani :)
Én 25 leszek, remélem nem baj, ha hozzászólok.
Az én szememben teljesen mindegy, hogy a lány szűz-e vagy nem szűz. Egy párkapcsolatban ugyanis a lelki dolgok az elsődlegesek, a testi dolgok csak utána jönnek. Ha lelkileg passzolunk, akkor valószínű, hogy testileg is fogunk, ezen pedig nem változtat az, hogy szűz-e vagy sem.
Természetesen szép dolog az, hogy a mai világban valaki őrizgeti a szüzességét, ám nem gondolom, hogy ettől ő több lenne, mint az, aki már nem szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!