Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25+férfiak mit szólnátok...

25+férfiak mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök, párotok még szűz lenne?

Figyelt kérdés

Csalódottak lennétek esetleg örülnétek a dolognak? és mikor mondja el a lány hogy még nem volt senkivel?

21L

2013. dec. 5. 22:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%
az első az a lánynak fontos, én csak lyukasztok. kápis?
2013. dec. 5. 22:17
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
Azt nem tudom mikor kellene elmondani, de az biztos, hogy nem közvetlenül azelső szex előtt. És megtisztelve érezném magam, hogy érdemesnek tart arra, hogy rámbízza a szūzességét.
2013. dec. 5. 22:17
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

mit lehet rábízni egy hártyán? az a kérdés hány f.t szt. le, fenékbe volt már?

aki még érintetlen azzal óvatosnak, figyelmesnek kell lennie. ez egy feladat, nem érdem, jutalom. nehezített pálya.

2013. dec. 5. 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:

Örülnék :)

Hiszen én is az vagyok. Viszont jó lenne, ha előtte mondaná el :S

29/F.

2013. dec. 5. 22:21
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha nem akarná a világ végezetéig plusz egy napig tartogatni akkor nem zavarna. Alapvetően a szüzesség csak egy állapot, tehát ha meg van benne a tűz és az akarat :D akkor gyorsan be lehet hozni a lemaradást.

Összességében lehet jó, meg lehet rossz is. Azért előtte érdemes elmondani :)

2013. dec. 5. 22:28
 16/23 anonim ***** válasza:
Engem nem hogy nem zavarna, de inkább örülnék, hogy még érintetlen, de azért kicsit fenntartással kezelem őket (nem a szüzességük, nem a tapasztalatlanságuk vagy a szexre való hajlandóságuk miatt, hanem mert én komoly kapcsolatot keresek - szűz lánnyal eleve kizárt más egyéb - és nem szeretném egy nap azt megkapni, hogy bocs, de én még élni szeretnék, mert rajtad kívül még nem voltam férfival...stb.).
2013. dec. 5. 22:40
 17/23 anonim válasza:

Én 25 leszek, remélem nem baj, ha hozzászólok.

Az én szememben teljesen mindegy, hogy a lány szűz-e vagy nem szűz. Egy párkapcsolatban ugyanis a lelki dolgok az elsődlegesek, a testi dolgok csak utána jönnek. Ha lelkileg passzolunk, akkor valószínű, hogy testileg is fogunk, ezen pedig nem változtat az, hogy szűz-e vagy sem.

Természetesen szép dolog az, hogy a mai világban valaki őrizgeti a szüzességét, ám nem gondolom, hogy ettől ő több lenne, mint az, aki már nem szűz.

2013. dec. 5. 23:47
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha már a párom, akkor hogy lehet szűz ?
2013. dec. 6. 00:12
 19/23 anonim ***** válasza:
no problem
2013. dec. 6. 04:03
 20/23 anonim ***** válasza:
55%
örülnék! és akkor mondja el amikor kérdezi a srác.
2013. dec. 6. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!