Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normál tampontól átszakadhat-e...

Normál tampontól átszakadhat-e a szűzhártya?

Figyelt kérdés
15 éves, erős testalkatú vagyok. Családi strandolásra indultunk, és az utolsó pillanatban vettem észre, hogy elkezdtem menstruálni. Nagyon ritkán használtam tampont, akkor is csak minit. De most kénytelen voltam normált feltenni, mivel csak az volt otthon. Amikor délután kiszedtem, láttam, hogy elég nagyra megduzzadt. Ugye ez nem szakíthatta át a szűzhártyámat?
2008. júl. 11. 20:22
 1/8 anonim válasza:
Nem!De mint a reklámokban is láthatod szűz lányok is használhatnak tampont!:)
2008. júl. 11. 20:24
 2/8 anonim válasza:
Csatlakozom az 1.válaszadóhoz. Az nem tudja.
2008. júl. 11. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképpen nem... de 100-ra én se tom. :P
2008. júl. 11. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
szűz vagyok, nőgyógyász azt mondta h ép a szűzhártyám, pedig normált használok
2008. júl. 11. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
A szűzhártya nem olyan erős valami,könnyen elszakadhat..de nem tudom 100%-ra hogy a tampontol elszakadhat-e...
2008. júl. 11. 23:26
 6/8 anonim válasza:
Egy ellenpélda. Én voltam néhány hónpja a nőgyógyásznál. Szűz vagyok, nem szoktam maszturbálni sem, tampont 2 éve használok. És a doki teljesen azt hitte, hogy rendszeres szexuális életet élek (átszakadt a szűzhártyám). Szóval "fizikailag" nem vagyok szűznek tekinthető, persze ez nem csak erről szól. :)
2008. júl. 12. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a te szűzhártyádtól függ szerintem, hogy mennyire rugalmas és hogy mekkora, milyen lyuk van rajta. De attól hogy átszakítja még szűz leszel, amíg pénisz nem hatol a hüvelyedbe.
2008. júl. 13. 16:35
 8/8 anonim válasza:
Olvasd el alaposan a tampon használati utasítását, ott mindent részletesen le van írva!
2009. márc. 15. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!