4 év Ritmikus Gimnasztikázástól átszakadhat a szűzhártya? Olvastam arról, hogy sporttól átszakadhat.
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 19:11
1/18 anonim válasza:
Átszakadhat, igen... Sőt, ilyen sok idő alatt, erre nagy esély is van
2/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ. =S
2010. júl. 22. 19:17
3/18 anonim válasza:
Talán barátnöd azt mondja hogy szűz, de nincs szűzhártyája ? (vis át van szakadva?)
4/18 A kérdező kommentje:
nem. lány vagyok, és valamelyik nap mikor hazaértem edzésről volt pár csepp vér a bugyimban. Azt hittem megjött, de másnap már nem véreztem... :S
2010. júl. 22. 19:24
5/18 anonim válasza:
Jah értem... Amugy akkor az idő nem számít. Az csak egy konkrét esettöl szakadhat át... csak persze ha többet csinálod nagyobb az esélye:)
6/18 anonim válasza:
MICSODA??? NEE!!! Én 5 éves korom óta Ritmikus Gimnasztikázok...:O és 15 vok...
7/18 A kérdező kommentje:
19:31 -esnek: Melyik az a konkrét eset?
2010. júl. 22. 19:39
8/18 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, hogy egyes elemektől ami nagyon megterhelő!
10/18 anonim válasza:
Bizonyos terhelések valóban "elvehetik a szüzességed", ha ezt fontosnak tartod, hogy egy fiú tegye meg, akkor otthagyod a sportot. Az viszont akár egy karrier megtörése is lehet. Jól gondold át. Ha van is már fiú, akinek ez "elvárása" és tényleg nagyon szeretitek egymást, örülni fog ha me
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!