Szuzhartya atszakad?
Figyelt kérdés
Van egy technikai kerdesem:ha egy 3 cm atmeroju 10 cm hosszu targyat dugtam magamba,a szuzhartyam elszakadhatott?Eros szuro fajdalmat ereztem,de par napra ra mar siman bement ez a targy,akkor mar nem ereztem.Pici kis cafatok is lognak a huvelybemenetnel,de kb.csak a fele nyitott a huvelyemnek,a masik felet betolti ilyen hus-szeruseg.Azert probalom atszakitani,mert a mehemet fogjak operalni es az elokeszites soran olyan csoveket dugnak oda,ami szuzen rohadtul fajna. :( koszi2013. dec. 1. 19:49
1/4 anonim válasza:
nem, ha csak nem a seggedbe dugtad azt a cuccot és biztos a tegnapi csirkedarabok lógnak rajta
2/4 anonim válasza:
Sajnállak, és remélem minden okés lesz!
3/4 anonim válasza:
te se vagy százas. :D a méhedet nem a hüvelyedből operálják
4/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi a reakciókat.Első:inkább nem is kommentálom.Utolsó:de százas vagyok,köszi,hysteroscopiának hívják az eljárást--guglizz rá,hogy mi az. ;)
2013. dec. 3. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!