Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Menyire faj az, amikor atszaka...

Menyire faj az, amikor atszakad a szuzhartya?

Figyelt kérdés
Es kb hany eves kortol lehet elkezdeni a szexualis eletet(marmint mi a normalis kor?)Es atszakadhat a szuz hartya valamilyen sport kozben is?
2008. júl. 31. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. kérdés: nekem egyáltalán nem fájt. Ez mindkettőtökön múlik: a lánykán is, hogy ne legyen görcsös, a fiún is, hogy ne legyen durva, hanem odafigyeljen rád és gyengéd legyen. :)

2. kérdés: amikor úgy érzed eléggé érett vagy hozzá :) (bár sokan már 13-14 évesen érettnek hiszik magukat ehhez)

3. kérdés: igen, de attól még szűz maradsz, mivel a pénisz általi behatolással veszíted el a szüzességed :)

2008. júl. 31. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az összes kérdésedre megtalálod a választ, ha keresgélsz egy kicsit. Van, akinek fáj, van, akinek nem. Van, akinek nagyon. Van, akinek csak kicsit. A szex igazából nincs korhoz kötve, ha elég érettnek érzed magad, akkor lehet. Meg ha nem tartod magad túl fiatalnak hozzá. Azt mondják, hogy sport közben is átszakadhat, de az nagyon ritka szerintem.
2008. júl. 31. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
kinek mennyire fáj...
2008. júl. 31. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Midnjart 15 vagyok...8eves koromrol kezdtem el fejlodni....de mindenkepp megvarom hogy muljak el 15...es kocc a valaszokat!:*
2008. aug. 1. 00:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt jól teszed, azért szerintem 15-16 éves kor elött még nem kéne elkezdeni, de ahogy azelső válaszoló is mondta van aki 13-14 évesen érettnek HISZI magát, de még nem az...És valjuk be egy 13 éves gyerekre elég furcsán néznek, ha cottont vásárol...
2008. aug. 1. 19:35
 6/6 anonim válasza:

Én 14 évesen vesztettem el a szüzességem. 15. szülinapom előtt 2 hónappal. Most vagyok 16 éves és nem bántam meg egyáltalán, sőt abszolute érettnek éreztem magam.

És hogy visszatérjek a kérdés első részéhez: nem fáj csak ha görcsölsz.

2008. aug. 5. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!