Lányok! Milyen volt az első sex? Fájdalmas? Szeretted azt a személyt akivel megtörtént?
Inkább csak kellemetlen, furcsa volt, de mindketten bénáztunk, úgyhogy elröhögtük az egészet :D
amúgy 7 hónap után a szerelmemmel, 16 évesen
(15 cm- vel)
Én 17 voltam Ő 22, 14-15 cm-re volt, nem volt sokáig fájdalmas, nem szerettem a személyt szerelemből, és nem mentem könnyen bele, mert 2 hónapot vártam.
De jó volt.
Jó volt. Nem fájt, az elején volt egy kicsi feszítő érzés, ami pár másodperc után teljesen elmúlt és onnantól kezdve nagyon jó érzés volt, orgazmusom is volt.
Én 22 voltam, a pasi 24. Nem voltunk szerelmesek, évekkel korábban kavartunk bulikban, aztán barátok maradtunk, majd megint összekavartunk, ezúttal szex is volt. Nem nagyon kellett engem se győzködni, mert kívántam. Átmentem hozzá, vittem neki kaját, mert én már csak ilyen jófej csaj vagyok, utána megnéztünk egy filmet, közben csókolóztunk, felizgultam, letapogattam nadrágon keresztül, ő is engem, aztán utána ment az magától.
A mérete hosszúságra olyan átlagos volt, nem tudom, olyan 15-17 körüli, vastagságra olyan elég szép 4-5 centi.
én mint fiú válaszolok: 12 voltam amikor a 16 eves baratnommel "bohockodtunk", sexnek nem mondhato, de benne voltam. Elso normal 15 eves koromban volt, 16 eves baratnommel. Hozzateszem sosem volt még fiatalabb baratnom. 18 centi
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!