Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megengedjem neki, hogy megujja...

Megengedjem neki, hogy megujjazon, ha még szűz vagyok?!

Figyelt kérdés

Nem tudom mit tegyek, nagyon szeretem a barátomat, és szeretnék előbbrejutni a kapcsolatunkban.A következő a petting lenne, csak amiatt aggódom,h még szűz vagyok és megsérti a szűzhártyám.Vagy amikor ujjaz, akkor annyira ki fogok tágulni,hogy bőven lesz helye?!

tudja h szűz vagyok.ilyenkor a fiúk máshogy ujjazzák a lányt?? köszi előre is.

2009. nov. 21. 16:11
 1/7 anonim válasza:
100%
ööö nem!ugyanúgy, hát hogy máshogy? szerintem ha akarod engedd meg neki:D
2009. nov. 21. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

az jó ha megujjaz mert akkor az első aktusnál nemfog annyira fájni:) de ha átis szakadna a szűzhártyád..atól még szűz leszel csak akkor veszted el ha vki "beléd hatol" hagyd neki:)

NYUGI

2009. nov. 21. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Ha van benned félelem, akkor ne hagyd. Nem vagy kész a dologra. Az ujjazáshoz is kell bizalom, és el kell lazulnod. Ha valóban akarod majd, nem fogsz félni. Ha szeret a barátod,megérti. Időtök meg van bőven, nem kell rohanni.

21/L

2009. nov. 21. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát valahol el kell kelűzdeni. De először próbáld ki magadnak milyen. ne érjen meglepetés.
2009. nov. 21. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

A pettingnek nem csak az ujjazás része...

Akkor csináld, ha készen állsz rá!

Ha elkezded és félúton meggondolod magad, azt egy kamasz fiú sem fogja elviselni, mikor már "beindult"...

Felizgult, hogy értsd!

Még egy felnőtt is nehezen viseli...

Ujjal nem nagyon lehet átszakítani a szűzhártyát, mert nyúlik annyit... Ha mégis átszakítja, hivatalosan már nem leszel szűz többé...

Igen máshogy ujjazzák a lányt...De erre majd Te is rá fogsz jönni idővel.

:DDD

2009. nov. 21. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kezdje a csiklód simogatásával, attól garantált az orgazmus. A sima ujjazás magában nem mindenkit indít be (persze sokaknak az is nagyon bejön). De szerintem egy ujj nem fogja elvenni a szüzességed, már ha nem durván csinálja...

Ne tervezd el előre. cselekedj, ahogy az aktuális pillanatban érzed. ha fel vagy izgulva, és kívánod, hogy odanyúljon, akkor engedd. De a kontroll maradjon a Tiéd.

2009. nov. 21. 18:20
 7/7 anonim válasza:

Amit tudnod kell az az, hogy a huvely fala tagul az izmoknak koszonhetoen, de ugyanakkor visszanyeri eredeti mereteit mert rugalmas.

Ajanlom neked, hogy hagyd a fiut, hogy dolgozon rajtad mert nem tudod, hogy mit hagydsz ki. En nagyon elvezem, foleg ha a pasimat kielegitem.

Meg egy dolog attol mert atszakadna a szuzhartya (ami ujjazasnal nem nagyon valoszinu) te meg szuz vagy mert nem volt reszed szexben. Ha hagyod, hogy baratod kenyeztessen az ujjaival, kesobb sokkal konyebb lesz az elso szeretkezes. Akkor nem azzal kell bajlodjon, hogy nem tagul a huvely elege es o nem tud behatolni (addigra ugymond egyzesben leszel mar) hanem egymasra tudtok figyelni es az elvezetekre.

Batran fogj neki!!!

2009. nov. 30. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!