Mit lehet egy szűz fiúval kezdeni?
Figyelt kérdés
Alakul valami egy sráccal. Igazából már nem szűz, de az első alkalma is velem volt. Engem ez egyáltalán nem zavar, az már sokkal inkább, hogy ő parázik, és engem is stresszel.
Azzal semmi baj nem lenne, ha bénázik, gondolom én is béna vagyok, össze kell szokni. De miért idegesíti magát is feleslegesen, meg engem is? Nem lenne egyszerűbb bénázni egyet, mint félni attól, hogy a másik mennyire néz szerencsétlennek?:S
A másik meg, hogy mit lehet azzal kezdeni, ha valaki egy rohadt mukkot nem szól? Eddig egy fiúval voltam, ő legalább kinyögött valamit. De így meg nem is tudom, hogy mikor jó neki, tetszik-e egyáltalán, amit csinálok, mert tényleg egy hang nem jön ki belőle..
Mit tehetnék a későbbiekben, hogy lazuljon a helyzet? L
2013. nov. 25. 22:23
21/24 anonim válasza:
rabszolgának ettől még használhatod.
22/24 A kérdező kommentje:
aaaaaaaannyira hihetetlen, hogy milyen vicces emberek írogatnak erre az oldalra...
2013. nov. 26. 13:56
23/24 anonim válasza:
Leoltani, kiröhögni, ilyesmit :)
24/24 A kérdező kommentje:
Értelem..
2013. nov. 28. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!