Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondta ezt?

Miért mondta ezt?

Figyelt kérdés

Barátnőmtől kérdeztem, hogy hányszor volt feküdt már le.

Azt válaszolta, hogy csak egyszer, el is hittem Neki mert első alkalomkor bevérzett.

Tegnap viszont megint felhozódott a téma és azt mondta, hogy 3-4szer feküdt le az exével.

Miért mondta azt, hogy csak egyszer ?

Tényleg én lyukasztottam volna ki neki a szűzhártyáját rendesen ?

2013. nov. 25. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
neked az nem tökmindegy hányszor feküdtek már le ?!
2013. nov. 25. 22:18
 2/7 A kérdező kommentje:
éppenséggel nem...
2013. nov. 25. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet h. hány emberre gondolt először? meg tényleg nem m1 neked? megkaptad ez a lényeg :D
2013. nov. 25. 22:20
 4/7 A kérdező kommentje:

De akkor miért mondta, hogy csak egyszer ?:D

Megmondhatta volna hogy nem egyszer...

2013. nov. 25. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne nagyon foglalkozz azzal hogy az exével hányszor volt, nálad szűz volt-e..

Foglalkozz a lánnyal mert ha tovább játszod a hülyeséged el fog hagyni mert állandóan az exéről beszélsz...

Ja és foglalkozhatnál kicsit a nyelvtannal is!!!!

" hányszor volt feküdt már le." ???? O.O

2013. nov. 25. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez most miért baj? Akkor engem kidobhatna a barátom mindenestől mert egy hónap alatt már fürdőkádban, kajában fetrengve meg nagyon sokféleképp csináltam az exemmel de nagyon nem érdekli.
2013. nov. 25. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:
a havi vérzés végére időzítette a szexet, hogy azt hidd még volt valami hártya. nem volt neki semmi.
2013. nov. 26. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!