Mit tegyek osztálytársammal kapcsolatban? (bövebben lenn)
osztálytársamat 11 éve ismerem és már a kezdetektöl bele voltam hülyülve a haverokkal kötötük egy fogadást hogy tan év végéigh meg lesz de én nem teljesen akarom ezért én másért...egyszer meg tudta mi a szándékom de zárkozott el tölem és még okot sem adot rá hogy azt gonoljam hogy nem lesz meg....ki találta a másik 2 haverom is hogy hajtani fognak rá(egyik utánozza a másikat)szánalmas
hogyan cserkészzem be a csajt?:)
Szerintem hagyd ezt a lányt.Egy nővel nem lehet játszadozni ha szereted mondd meg neki hívd el sétálni.De ne fektesd le mert lehet,hogy még lelkileg nincs felkészülve.Az lehet,hogy 11 éve ismered de az nem jelent semmit attól még a szokásait nem tudod és nem ismered a belső énjét. Ha neki tetszel akkor úgyis elmondja vagy flörtől vagy hasonlók.Ő nem mondta még ,hogy bejösz neki?:O Mert ha igen mondom menjetek el sétálni,beszélgessetek és mondd el neki,hogy szereted.
Nincs egy lány ismerősöd aki segítene felkészülni?:O csak az a 2 srác?
LOL most szidni fogsz a kororm miat...:)
13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!