Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Min, hogyan tudnám gyakorolni...

Min, hogyan tudnám gyakorolni a péniszverést, és az orális kényeztetést? 20L

Figyelt kérdés
Sajnos nincs gyakorlatom, se tapasztalatom ebben. Még szűz is vagyok, szóval semmi intimitásom nem volt még egy fiúval sem :S a lényeg, hogy ha netán erre kerülne a sor, ne vágja le egyből a srác, hogy tapasztalatlan vagyok, és még életemben nem csináltam, 20 éves létemre... én nagyon kiszeretném már próbálni az orált, hogy kényeztethessek vele, és/vagy a tapit. Lehet hülyén hangzik, de már nagyon megakarok érinteni "úgy" egy hús-vér péniszt :/ :) teljesen beindít.

2013. nov. 22. 21:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

És ha esetleg azon gyakorolnál, akit szeretsz is? Ismerkedj, találj egy férfit, akihez vonzódsz (és viszont) és majd vele megtanulsz furulyázni!

Olyan kiábrándító ilyen kérdéseket olvasni.

2013. nov. 22. 21:51
 12/24 A kérdező kommentje:
Miért kiábrándító?
2013. nov. 22. 21:54
 13/24 anonim ***** válasza:
64%
Azért kiábrándító, mert láthatóan nem is akarsz semmit senkitől, hisz ha valaki felajánlkozik, akkor rögtön jössz a sablonnal, hogy ismeretlenekkel nem kezdesz, akkor meg mi értelme a kérdésnek?!...
2013. nov. 22. 21:58
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez nem így működik. Egyébként is, miért baj, ha tapasztalatlan vagy? Az jobb, ha 20-évesen már lepippantottál vagy 10-20 embert a kellő ismeretanyag felhalmozása érdekében?

Én egyáltalán nem bánnám, ha velem tanulná meg egy lány, hogy mit csináljon. Viszont kiábrándulnék, ha megtudnám, hogy szűz, de mellette úgy orálozna, hogy két dioptriát javul közben a látásom.

2013. nov. 22. 22:02
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha lesz barátod,ne titkold előle,hogy nem volt még ilyenben részed.Én is elmondtam a volt páromnak,hogy még tapasztalatlan vagyok ilyen téren,és egyáltalán nem volt kiakadva meg semmi.sőt..

19/L

2013. nov. 22. 22:25
 16/24 anonim ***** válasza:
29%
Veszel egy élethű műpéniszt.
2013. nov. 22. 22:47
 17/24 anonim ***** válasza:
2013. nov. 22. 23:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2013. nov. 23. 10:00
 19/24 anonim válasza:

Szerintem keress fel egy szexológust, aki a pszichológiához is ért, talán ő még tud segíteni neked. De ha ez éppen férfi, fiatal és erős, akkor talán még gyakorlatban is segít, te meg természetben fizetsz neki cserébe.

Nos, mit szólsz az ötlethez?

2013. nov. 23. 10:36
 20/24 anonim válasza:

Helló.

Ne szomorítsanak el a negatív ötletek,hozzászólások,légy büszke rá,hogy nem vagy könnyen kapható,és az első szeretkezéskor szeretnél minél jobban teljesíteni.

Gratulálok.

2013. nov. 23. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!