Min, hogyan tudnám gyakorolni a péniszverést, és az orális kényeztetést? 20L

És ha esetleg azon gyakorolnál, akit szeretsz is? Ismerkedj, találj egy férfit, akihez vonzódsz (és viszont) és majd vele megtanulsz furulyázni!
Olyan kiábrándító ilyen kérdéseket olvasni.

Mert ez nem így működik. Egyébként is, miért baj, ha tapasztalatlan vagy? Az jobb, ha 20-évesen már lepippantottál vagy 10-20 embert a kellő ismeretanyag felhalmozása érdekében?
Én egyáltalán nem bánnám, ha velem tanulná meg egy lány, hogy mit csináljon. Viszont kiábrándulnék, ha megtudnám, hogy szűz, de mellette úgy orálozna, hogy két dioptriát javul közben a látásom.

Szerintem meg ha lesz barátod,ne titkold előle,hogy nem volt még ilyenben részed.Én is elmondtam a volt páromnak,hogy még tapasztalatlan vagyok ilyen téren,és egyáltalán nem volt kiakadva meg semmi.sőt..
19/L

Majd ő megtanít!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__50..
Szerintem keress fel egy szexológust, aki a pszichológiához is ért, talán ő még tud segíteni neked. De ha ez éppen férfi, fiatal és erős, akkor talán még gyakorlatban is segít, te meg természetben fizetsz neki cserébe.
Nos, mit szólsz az ötlethez?
Helló.
Ne szomorítsanak el a negatív ötletek,hozzászólások,légy büszke rá,hogy nem vagy könnyen kapható,és az első szeretkezéskor szeretnél minél jobban teljesíteni.
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!