Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a megengedett dolog egy 15...

Mi a megengedett dolog egy 15 évesnek szexualitás terén?

Figyelt kérdés
Lehetõleg normális válaszokat szeretnék.

2013. nov. 20. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
A maszturbálás.
2013. nov. 21. 06:56
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

mi megengedett?

csok es almodozas

2013. nov. 21. 08:02
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Hiába emeled ki a kérdést, ettől még nem lettél idősebb. 15 évesen nem kell szexelni, mert aztán majd te írod a következő kérdést, hogy "lehetek-e terhes"?
2013. nov. 22. 16:19
 14/17 anonim válasza:
61%

NA FIGYELJETEK

én is 15 éves lány vagyok, a barátom szintén 15 éves. majdnem fél éve vagyunk együtt, nagyon nagyon szeretjük egymást és már volt minden. Elég érettnek éreztük magunkat hozzá. Teljesen elfogadott 15 évesen a szex.

2013. nov. 29. 18:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, attól, hogy SZERINTED elfogadott, másnak még nem kell úgy gondolnia. Egyébként pl. a középkorban valóban elfogadott volt, de akkor már adták is férjhez a lányt szinte amint megjött az első vérzése.
2013. dec. 2. 15:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Én 18 voltam amikor elvesztettem a szüzességem nem bántam meg hogy eddig vártam, csak azt, hogy azzal akivel...

Most 28 vagyok, a jelenlegi párom is 17 volt amikor megtörtént.

Bármi hogy döntesz, bármit teszel, a te döntésed, életed. Ha megteszitek, legalább védekezzetek, és erre nagyon figyelj, mert ha elkap a hév, akkor hamar tönkremehet a kis életed.

28f

2013. dec. 2. 16:03
 17/17 anonim válasza:

szerintem a petting simán mehet.

mi is ennyi idösek vagyunk a barátommal, 7 hónapja vagyunk együtt, 2 hónapja pettingelünk és nagyon élvezzük mind a ketten.

figyelj, a szex még nyugodtan rá ér, a petting is élvezetes, ha arra vágysz lehet durvábban csinálni.

a szexet nem szabad elsietni.

2014. márc. 9. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!