Segítség! Káosz van a fejemben, mi a fene bajom van?
Hosszú a történetem, előre is bocsánat! Szóval, 19 éves szűz lány vagyok. 6, sőt már körülbelül 8 hónapja kerülgetjük egymást egy tőlem jóval idősebb férfival. Randizgatunk, filmezünk, szóval iszonyatosan jól érezzük magunkat. Aztán egyszer eljutottunk ahhoz a ponthoz. Nem tudtam megtenni, elmondtam neki, hogy én még nem voltam férfival. Megértette és meglepődött. Egyébként 11 év van közöttünk. Voltak olyan időszakok, amikor nem kerestük egymást, megpróbáltam elfelejteni, mert azért 11 év csak 11 év. Próbáltam ismerkedni másokkal, de mindenkiben Őt kerestem. Szóval nem tudtam elfelejteni, de nem kerestem. Aztán egyik nap Ő keresett fel engem. Mondván nem tud elfelejteni. :-) Én voltam a hibás, mert azt hittem, hogy zavarja az a dolog, hogy én még mindig szűz vagyok, de ezek szerint nem. tehát nem csak szexre kellenék neki. Egyébként működik a kémia rendesen, én is kívánom őt, Ő is engem, de úgy érzem, hogy nem tudnám megtenni. Félek attól, hogy mit szól majd hozzám, ha például levetkőzöm. Félek, hogy valamit elrontok, béna leszek nagyon. Pedig szeretném tényleg, hiszen lehet mondani, hogy álmaim pasija, vele tényleg tökéletes lehetne minden. Mindig is erre vágytam, egy ilyen férfira. De mégis félek. Lett volna lehetőségem korábban is elveszíteni, de ha arra került a sor, sosem tudtam megtenni. Fogalmam sincs miért. Talán még nem készültem fel lelkileg, vagy nem tudom. Nem akarom Őt elveszíteni, nagy hiba lenne! Persze vannak bökkenők, problémák ebben a kapcsolatban, de úgy érzem, tőle jobbat soha nem fogok találni! Mit csináljak? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Köszönöm, aki végigolvasta! :-)
Figyelj! Ne félj, nincs okod. Igen, béna leszel. Mindenki béna eleinte. Sokan később is. Senki sem lepedőakrobataként születik. Nem fog ezen kiakadni, majd tanít téged. A szexet tanulni kell. Ha arra vársz, hogy egy szexistennő légy saját magadtól, hogy egy szép nap arra ébredsz, hogy szűzként ismered a jó szex csinnyát-bínnyát, akkor örökre szűz maradsz.
Mit fog hozzád szólni meztelenül? Tetszeni fogsz neki, imádni fog. Ruhában is tetszel neki, ahogy kivettem a szavaidból a kezével "látta" már a testedet.
Ha szeretitek egymást hajrá. Nem fog rád örökké várni. Készen állsz te arra a szexre hidd el, mindenhogyan, csak verd ki a fejedből azokat az ostobaságokat (nem fogsz neki tetszeni, stb...).
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!