Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen a szüzesség elvesztése?

Milyen a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
egy kicsit izgulok...a barátommal a 3hónapos fordulónkat sz*xszel ünnepelnénk, és én még szűz vagyok....
2013. nov. 16. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Amilyenné tesztitek.
2013. nov. 16. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
*teszitek
2013. nov. 16. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
az első nekem fájt :/ még a 2. is furi volt de utána nagyon nagyon jó lesz :))
2013. nov. 16. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy az egész első-szex dolog borzalmasan fel van fújva. Nem is értem, miért lényeges ez?

Ha rendesen csináljátok, akkor nem lesz semmi gond, nyugi :)

Legyél laza, legyen hosszú az előjáték, hogy minél nedvesebb legyél, esetleg használjatok síkosítót (kívül, belül) a pasi meg lassan dugja be a péniszét, és akkor nem lesz se vérzés, se durva fájdalom. Kellemetlen, feszítő érzés lehetséges, de hamar elmúlik, amint a hüvely izmai hozzászoknak az új helyzethez.

2013. nov. 16. 16:24
 5/7 anonim válasza:
ez sokban múllik a pasitól is. milyen érzékenyen csinálja. hogy bánik veled, de akármilyen gyengéd valamennyire fájni fog. az első pár alkalom nem a legkellemesebb de utána már jobb. persze mindenkinek más a teste. de a többség így éli meg. én egy vadállatot fogtam ki. legelső alkalommal, nekem nem volt a legjobb.. nem volt annyira durva. de nem igazan foglalkozot azzal hogy nekem mi a jó.
2013. nov. 16. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:
az első kicsit fájt (bár ekkor már a szűzhártyám nem volt meg, egy durvább ujjazás miatt). barátom nagyon kedves volt, végig figyelt rám, mikor fáj, akkor lassított, megállt. a lényeg, h ne görcsöljetek rá, csak ahogy jön. és semmit se érezz cikinek! valami van, mondd nyugodtan. nekem az elején eléggé fájt, a végére egész jó lett:)
2013. nov. 16. 19:50
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. nov. 17. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!