Ha (betegség miatt) nem fogadnád el a tested, örökre szűz maradnál? Vagy belemennél esetleg olyannal is, aki nem vonz annyira, hiszen talán nincs több lehetőség?
akkor mégis csak érdemes növesztenem a hajam :))))
f
Először is döntsd el, hogy mit akarsz, mert anélkül nem lehet.
Szexelni (azaz szüzességet elveszteni) akarsz, vagy párkapcsolatot? Mert ha utóbbit, akkor izomsorvadásosként valóban lejjebb kell adnod a mércét és a belső értékekre összpontosítanod.
Ha pedig csak szexelni, akkor se feltétlenül a külsőre menj, inkább arra, hogy felejthetetlen élményben legyen részed. Persze szűzként másképp gondolkozik az ember. 16 évesen én is elveszthettem volna egy idősebb (30+) nővel, de nem tartottam elég jónak magamhoz és egy fiatalabb lánnyal akartam. 2 évvel később összejött egy 17 éves, nagyon szép lánnyal. Akkor nem volt viszonyítási alapom, csak az maradt meg bennem, hogy "Ez volna a szüzesség? Ennyi? Ez nem is egy nagy dolog."
Néhány évvel később találtam csak egy másik lányt, vele egészen más volt a szex. Aktív volt ő is, értékelte, sőt élvezte is, amit nyújtottam neki az ágyban.
Azt már sosem tudom meg, hogy a 30+ nő milyen lett volna, de a tanulság annyi, hogy ne keresd a tökéletest, mert nem létezik. El kell döntened, hogy mi a fontosabb számodra. A külső, a belső, a szexuális teljesítmény vagy mi?
De legelőször azt döntsd el, hogy szexet akarsz-e vagy párkapcsolatot.
Nem értitek kérdező problémáját.
Ha lejjebb adja, és egy, számára taszító férfival bújik ágyba, nem élvezi a szexet.
Ha nem adja lejjebb, ugyanott van, mert egyfolytában azon stresszel, hogy a betegség által tönkretett testét mennyire tudja a partnere elgogadni. Így tehát megint csak nem élvezi a szexet.
Ilyen körülmények között nehéz tanácsot adni. Mondanám, hogy várj, míg rádtalál a szerelem, és akkor minden megy magától, de nem tudom, 25 évesen mennyire vagy leépülve. Mondanám azt is, hogy tedd meg, és legalább látod, hogy nem vesztettél semmit.
Legjobb talán, ha priviben megbeszéljük. Oks?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!