Fiuk! Ha hason fekűsztôk, és áll a farkatok, akkorazjô, és el is élveztek?
Figyelt kérdés
fiu,pènisz2013. nov. 11. 21:27
11/16 spatti válasza:
azért nem tud megfogalmazni 1 normális mondatot, vagy nem úgy beszél/ír mint mi attól még nem biztos h vidéki te degerenált!! És nekem konkrétan fáj ha álló péniszel hason fekszek. Szóval nálad valós h valami baj van.
13/16 anonim válasza:
én elvagyok úgy és jó érzés, de jobb lenne egy P*NCI
14/16 anonim válasza:
igen , én igy eltudok élvezni. ugy csinálok mintha dugnám a csajt. ennyi
15/16 anonim válasza:
spatti te túl komolyan veszed az internetet :D
16/16 spatti válasza:
én konkrétan vidéki vagyok... Vidéken nőttem fel és mégis normálisan beszélek/írok... Lehet h komolyan veszen, de nem csipázom ha valakit azért néznek le mert vidéki! Büszke lehet magára az az ember aki arra veri magát h a "fővárosunkban" lakik/él.. De még mindig kitartok a véleményem mellett h a kérdező nagyon gyorsan szerezen be 1 pinát vagy forduljon dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!