Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek mitol all fel a farkatok? Foleg! 13-17 eves korig? Es a nagy mellek vagy a kicsik jonnek be?
Figyelt kérdés
Pl ha nekem nagy melleim vannak es egy fiu elkezd fogdosni a popsimat mg a mellemet is akkor fel alllhat neki??? V ha elkezdem simogatni....v mitol alll ??? Mitol all leghamarabbb ? Hova kell erni ahhoz egy fiuhoz?2013. nov. 9. 14:21
1/12 anonim válasza:
Nekik mindenre.A lénye,hogy csaj legyen.De nem ritkán fiúra...
2/12 anonim válasza:
Jó korosztálytól kérdezed. Ebben a korban nekik csak a nagy dudák a menők, meg a tinip*csa stílus.
3/12 anonim válasza:
Ha elkezdem fogdosni a melled meg popsid akkor logikus,hogy feláll.
4/12 anonim válasza:
Ebben a korban gyakorlatilag bármire, bármikor feláll. Még érintés sem kell a legtöbb esetben.
5/12 anonim válasza:
#1 b***meg xdd fiúra nem áll fel legalábbis nekem nem xdd
Amúgy ennek a korosztálynak mind1 ameddig lány vagy..
6/12 A kérdező kommentje:
Jo de ha idosebb korosztaly,???
2013. nov. 9. 14:38
7/12 anonim válasza:
Kinek mi jön be, nem egyfajta ember van. Van akinek a kis mell jön be, valakinek csak a nagy, valakinek meg tök mindegy, mert popsi párti. Nincs olyan aki mindenkinek tetszik, ahogyan nem minden lány szereti a kígyúrtakat, kopaszokat, stb.
8/12 anonim válasza:
Ha megmutatod a puncidat neki azonnal kőkemény lessz a farka. Elborul az agya és már csak a dugásra fog tudni gondolni.
9/12 anonim válasza:
Ha annyira érdekel akkor nekem a kisebb mellű mondom a kisebb mellűek jobban bejonnek. Az 65-70A mar tökéletesen megfelel mert ez leginkabb az alacsonyabb kategóriájú lányokra jellemző. Ezek pedig az eseteim. :) 18F vagyok ha esetleg még érdekel valami írj privatot. Felall az mindentől ha olyan lánytól kapom aki bejon. Eleg egy egyszerű ölelés arcra puszi vagy egy kis mosoly is.
10/12 anonim válasza:
Tesztalanynak jelentkezem!
Az a baj, hogy nem tudom, mitől állna fel leghamarabb. Ha a melledet hozzám nyomod, vagy az arcomba, kezembe, az feltehetőleg elég hatásos. Ajánlott amúgy is hozzásimulni a fiúhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!