Ilyenkor mit kell csinálni? Vagy mi a helyes? (info lent)
szóval ha a barátommal fürdök együtt.és elöször látjuk egymás testét teljesen meztelenül...na szóval bemegyünka fürdöbe és akkor ülünk egymással szembe a kádba és beszélgetünk?vagy a kádban mit lehet csinálni?mi az amit ha csinálsz nemfog hülyének nézni a barátod?lányok ti elsöre mit csináltatok?nagyon félek.és gátlásos vagyok.kérlek konkrét dolgokat mondjatok vagy mondjátok el nektek mien volt eddig.fontos lenne köszönöm:)
15L és barátom 17
Úgy lenne heLYes,h LY-vel írd,h heLYes!
Ameddig nem jön ösztönösen,h mit kell csinálni,addig inkább ne csináljatok semmit!Egy kicsit jobban meg kell élni az ilyen meghitt hangulatot...nem pedig azongodnolkodni,h mit kell nézni a másikon stb. Talán nem ezzel kéne kezdeni...de ha ennyire akarod,akkor megmosdatjátok egymást...csók..petting is lehet közbe...vagy csak összebújtok a kádban...Bár ezek kicsit komolyabbnak tűnnek,ahhoz képest,mint ahogy ez a kapcsolat fest...bocsi,így látom.
ja és még annyi hogy ha szégyelös vagyok akor jo ha habos vizben fürdünk?vagyis könnyeb?
am nem gyerekes:Daranyos:D
Mi bementünk a fürdőszobába, elkezdtük engedni a vizet. Aztán elkezdtük egymást vetkőztetni :D (kedvenc rész :P)
Aztán én (lány) belefeküdtem a kádba, Ő pedig rám. Beszélgettünk, csókolóztunk, simogattuk egymást...ami jön...valszeg majd elkezdi kényeztetni a melleidet is...
Aztán pedig felültünk és megmostuk egymást :D (vagy néha még egymás haját is :D)
Aztán törcsi, felöltöztünk, fogat mostunk és mentünk ki...
kb. ennyi a forgatókönyv nálunk :D
ja és időre...háááttt...mikor hogy...volt mikor egy teljes órát eltöltöttünk a kádban :D
ha ennyire gátlásos vagy, lehet h nem káddal kellene kezdenetek. én már elég rég vagyok együtt a barátommal, mégis valahogy olyan hülyén érzem magam, mikor együtt fürdünk... már mint nem fürdés közben, csak ki meg beszállásnál :D
szóval én azt tanácsolom, hogy először inkább próbáljatok ki egy olyat, hogy a szobában csak valami kis hangulatfényt hagytok, és szép lassan levetkőztetitek egymást.
nagy kádunk van.:)
2.kommentálo.semmi baj:)nem mostanába fogok vele fürdeni..addig eszeretném jobban megismerni a testét.:)csak szeretnék pár dolgot tudni
18:38-as vagyok
Az lemaradt hogy mi előtte már láttuk egymást meztelenül.
Ahogy az utolsó írta, mi is hangulatfénnyel keztük, aztán kicsit világosabb volt...és csak aztán jött a közös fürdés.
Egyrészt, ha nem tudod mit "kellene" csinálni, meg nem vagy magabiztos, akkor kár is nekifutni ennek az egésznek, te még nem állsz erre készen...
Meg hát ha még soha nem láttátok egymást meztelenül, akkor nem is a fürdéssel kéne kezdeni... Hanem egy ágyban kellemes hangulatfénynél (ahogy írta itt már valaki) lassan egyre több ruhát levenni magatokról, annyit amennyit jónak látsz.
De ha szégyenlős vagy, és nem tudod magad elengedni, akkor inkább hanyagoljátok a dolgot.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!