Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az miért lehetséges, hogy aki...

Az miért lehetséges, hogy aki 14 kora körül veszti el a szüzességét, az mind azzal jön, hogy ő ugyan nem mondta el otthon, mert tartozik rájuk, de aki később, az általában elmondta otthon?

Figyelt kérdés
Most is van egy ilyen kérdés hogy ki hány évesen vesztette el, és hogy elmondta e otthon, itt most egyelőre a 14 évesek dominálnak, akik nem mondják el, mert nincs köze hozzá az anyjának, de volt már pár ilyen kérdés, amire több válasz érkezett, és ott az volt megfigyelhető, hogy aki idősebb korában vesztette el, az másik állásponton volt inkáűbb, hogy ő elmondta otthon.
2009. nov. 16. 17:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
És ha most azt állítjátok hogy a nők beszámolót tartanak anyósomnak hogy mit csinálunk kettesben akkor soha többet nem kezdek senkivel.
2009. nov. 16. 18:01
 12/21 anonim válasza:

A füvesfás vagyok...anyukádnak nem volt még kapcsolata...oké?

14 évesen még féltik a kicsi lányukat a szülők...

Sablonos köcsög xD

2009. nov. 16. 18:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Mert nyilván tisztában van vele, hogy a szülők nagy többsége nem örülne ha megtudná, hogy a lányát 13 évesen jól megrakták. Ugyanakkor ez egy 18 évesnél már természetes dolog, hogy nemi életet él, amin egy normál szülő nem hogy nem lepődik meg, hanem még jónak is tartja.

Másrészt kisebb korban szégyellősebb szerelmi és szexuális téren az ember.

2009. nov. 16. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:

Namost, 18 vagyok, még szűz, de ha elmondanám anyámnak, hogy már "túl vagyok az elsőn", úgy kiabálna ki a családból, hogy alig érném utol a nem létező farkamat.:/

Bár az ilyen 14 éves lányoknál én is alapos pofont mérnék rájuk, ha ilyen hírrel kullognának haza.

2009. nov. 16. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:
15/L, nemrégen volt az első, és én sem mondtam el otthon. anyával mindenről lehet beszélni, és amikor 1 éve megkérdezte, hogy meg tudnám-e tenni, azt válaszoltam, hogy szerelemből igen. a barátommal 1 hónap után lefeküdtem. tuti megölne, ha meg tudná:S nem bírja a srácot:S
2009. nov. 17. 14:54
 16/21 anonim ***** válasza:
En tuti nem fogom elmondani ha elvesztettem.mondjuk meg eleg fiatal vagyok.
2009. nov. 17. 16:42
 17/21 anonim ***** válasza:

Én 14 voltam, de nem kellett beszámolót tartanom, rájött anyukám magától, megkérdezte, hogy nem bántam e meg, mondtam, hogy nem, ez az én életem, egy 14 éves azért annyira már nem gyerek, és mindig felelősség teljesen viselkedtem, minden szempontból, sosem feküdnék le senkivel védekezés nélkül, kivéve, ha konkrétan szeretnék gyereket. A nagymamámék meg a többi felmenőm 16 évesen férjhez ment, ők sem voltak fiatalok hozzá érdekes módon.

22L

2009. nov. 18. 22:45
 18/21 anonim válasza:
az anyád h jo a kapcsolat akkor sztem elmondhatsz neki midnent mint egy barátnak h mondjuk első csók és mondjuk mint az első szexet nem azt h hool mikor mit mien pózban csak h anya megvolt és mien volt jó?! ennyi sztem de amugy meg sztema 14évesek félnek elmonddnai h azért "büntetés lenne" vagy nem tudom :S:|
2009. nov. 21. 22:49
 19/21 anonim ***** válasza:

hát ... én még szűz vagyok... de szerintem nem függ annyira össze az életkor azzal hogy elmondja e valaki a szüleinek... inkább azon múlik szerintem hogy ki milyen viszonyban van a szüleivel... én pl apámnak elmondom majd ha lesz valami de anyámnak nem... a barátnőm ittvolt filmetnézni anyámtól már azt hallgattam hogy "megk*féltem"... szóval szerintem ez mindenkinél változó

15/F

2009. nov. 30. 20:07
 20/21 anonim ***** válasza:

11-18 22:45:

nagymamádék 16 évesen házasodtak már... igen, de akkoriban ez volt a szokás, más idők jártak, előtte való generációk meg néha már 14 évesen szültek, akkor még sietni kellett, mert nem éltek annyit az emberek, mint ma.

2009. dec. 6. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!