Az miért lehetséges, hogy aki 14 kora körül veszti el a szüzességét, az mind azzal jön, hogy ő ugyan nem mondta el otthon, mert tartozik rájuk, de aki később, az általában elmondta otthon?
A füvesfás vagyok...anyukádnak nem volt még kapcsolata...oké?
14 évesen még féltik a kicsi lányukat a szülők...
Sablonos köcsög xD
Mert nyilván tisztában van vele, hogy a szülők nagy többsége nem örülne ha megtudná, hogy a lányát 13 évesen jól megrakták. Ugyanakkor ez egy 18 évesnél már természetes dolog, hogy nemi életet él, amin egy normál szülő nem hogy nem lepődik meg, hanem még jónak is tartja.
Másrészt kisebb korban szégyellősebb szerelmi és szexuális téren az ember.
Namost, 18 vagyok, még szűz, de ha elmondanám anyámnak, hogy már "túl vagyok az elsőn", úgy kiabálna ki a családból, hogy alig érném utol a nem létező farkamat.:/
Bár az ilyen 14 éves lányoknál én is alapos pofont mérnék rájuk, ha ilyen hírrel kullognának haza.
Én 14 voltam, de nem kellett beszámolót tartanom, rájött anyukám magától, megkérdezte, hogy nem bántam e meg, mondtam, hogy nem, ez az én életem, egy 14 éves azért annyira már nem gyerek, és mindig felelősség teljesen viselkedtem, minden szempontból, sosem feküdnék le senkivel védekezés nélkül, kivéve, ha konkrétan szeretnék gyereket. A nagymamámék meg a többi felmenőm 16 évesen férjhez ment, ők sem voltak fiatalok hozzá érdekes módon.
22L
hát ... én még szűz vagyok... de szerintem nem függ annyira össze az életkor azzal hogy elmondja e valaki a szüleinek... inkább azon múlik szerintem hogy ki milyen viszonyban van a szüleivel... én pl apámnak elmondom majd ha lesz valami de anyámnak nem... a barátnőm ittvolt filmetnézni anyámtól már azt hallgattam hogy "megk*féltem"... szóval szerintem ez mindenkinél változó
15/F
11-18 22:45:
nagymamádék 16 évesen házasodtak már... igen, de akkoriban ez volt a szokás, más idők jártak, előtte való generációk meg néha már 14 évesen szültek, akkor még sietni kellett, mert nem éltek annyit az emberek, mint ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!