Fiúk, ti ennek örülnétek?
Figyelt kérdés
arra gondoltam,hogy egyik este áthívom a barátom, a szobámat megcsinálom valami romantikus hangulatúra :D gyertyák stb. :P aztán csinálnék vmi gyertyafényes vacsit,az ágyba:P (valami ötlet a kajára? hogy ne legyen sok xD mer az gondolom nemlenne jó :P) és akk. megkajálnánk,aztán átvennék valami szexi fehérneműt, és vinnék be epret-tejszínhabbal :D szóval,ide vmi ötlet még? :D hogy mitcsináljunk az eperrel meg minden :) aztán, gondoltam,ideje lenne nekiadni a szűzességem :) szóval ezzel zárulna az este! szerintetek ez jó? vagy túl sok? mit csináljak még? :) előre is köszönömszépen2009. nov. 16. 09:16
21/27 anonim válasza:
Hát én nem!!
Ez az egész GUSZTUSTALAN
22/27 anonim válasza:
ennél ideálisabb nincs! + ezt kéne tenni a barátodnak és akkor még romantikusabb lenne
23/27 anonim válasza:
SHIT
csak sex és más semmmi
ha megvolt küld haza pucéran ^^
24/27 anonim válasza:
hajjaj még hogy örülnék :) 17/F
25/27 anonim válasza:
Szerintem is kicsit sok lesz. Szex előtt enni, szerintem nem érdemes, mert egyrészt a vér a gyomrotokba áramlik, másrészt ha ugráltok felkavarodik a gyomrotok..
A romantika alapjában véve viszont jó ötlet. A gyertyákat is szeretem, de vigyázz fel ne gyútsd a lakást. :)
nony F/21
26/27 anonim válasza:
Szia! Szerintem a kajával vigyázz, mert egy jó kajálás után a férfiak inkább megpihennek, elálmosodnak. (Legalábbis ezt tapasztaltam.) Szóval én max egy könnyű desszertet mondanék... Amellé meg pont ideális a tejszínhab meg a csoki meg az akármi finomság=)
27/27 anonim válasza:
szerintem nagyon jol csinálod sok sikert hozzá,nagyon romantikus csaj lehetsz:)
remélem az én barátnöm is ilyen lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!