Szerintetek lefeküdjek ezzel a sráccal? 15/L
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba, ő volt az első szerelmem, de sajnos viszonzatlan szerelem..még mindig szeretem és már 3 éve várok rá. Mostanában nagyon sokat beszélünk és nagyon kedves, aranyos velem. És ő is lefeküdne velem. Minden álmom hogy ő vele feküdjek le legelőször. És késznek is érzem magam rá. Szerintetek jó döntés lenne? Nem is tudnám mással elképzelni az első szeretkezést...Már olyan régóta várok rá :|2013. nov. 4. 23:32
21/25 anonim válasza:
velem is majdnem ugyan ez volt, es egyaltalan nem bantam meg hogy lefekudtem vele. annyi elteres van az en sztorimba hogy 15evesen osszejottem vele es fel ev utan tortent meg a dolog. tenyleg gondolj elore hogy a jovobe ha visszatekintesz banni fogod e vagy sem, mert ez a szuzesseged elvesztese egy vissza nem tero alkalom! gondold at hogy 100%osan biztos vagy e benne, ne a mi velemenyunkre adj. ha ugy erzed keszen allsz ra es vele szeretned elvesziteni annak ellenere is hogy o nem erez irantad semmit, hajra. ezt csak te tudhatod!
22/25 anonim válasza:
"És késznek is érzem magam rá."
Ezt mi alapján mondod magadról?
Ismered a tested működését? Ismered az ő testének működését? Tudod, hogy mi az, ami örömet okoz neked és mi az, ami örömet okoz neki?
Tudod, mikor vagy "kész rá"? Ha már sokat voltatok együtt, ha ismeritek egymást, ha felfedeztétek egymás testét, ha okoztatok örömet a másiknak, ha megbízol benne, hogy vigyázni fog rád, ha megbízol benne, hogy nem csak arra ment, hogy megfektessen. Ha megbeszéltétek, hogyan fogtok védekezni: praktikusan óvszer jöhet szóba, és ezt már gyakorolta a srác, hogy kell felvenni.
23/25 kigyúrt kopár gádzsó válasza:
egy kis pajzánkodásba senki nem halt bele .. nyugodtan feküdj le vele had tegyen magáévá :D
24/25 evelin9876 válasza:
En teljesen at erzem mit erzel...en is 15 eves vagyok es 3 eve tetszike srac...elso lattasra bele szeretem...
25/25 anonim válasza:
Mi a francnak egy 15 éves éretlen csitrinek szexelnie??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!