Mit csináljak hogy ne legyek ilyen szűk? A barátom csak az egyik ujját dugta be még, de már így is őrülten fájt és mi lesz késöbb? Már próbáltam pár dolgot, de még a tampont se sikerül használnom:S L/16
A hüvely fala tiszta izom, ami meg is feszülhet, el is lazulhat. Gondolj csak bele, ott egy kisbabának is ki kell férnie. Ha fáj, annak két oka lehet.
1. Görcsölsz, mert félsz, izgulsz. Ilyenkor megfeszülnek az izmok, és nem tud a hüvely tágulni.
2. Elkaptál valami fertőzést vagy gombát (akár nyáron a strandon, vagy egy wc-n), amitől a hüvelyed be van gyulladva, és érzékeny a fala. Mivel azt írod, őrülten fáj, én erre is látok esélyt. Talán érdemes lenne felkeresned egy nőgyógyászt. Ha tényleg ez a baj, akkor az orvos ad rá valamilyen gyógyszert, és semmi perc alatt meggyógyulsz. :)
Ha pedig az első eset áll fenn.. hát, akkor rengeteg türelemre van szükség, és hogy tökéleteseb bízzál a párodban, mert csak ezek segíthetnek ellazulni. Meg az is hasznos, ha nincs semmi zavaró körülmény (pl. hasznos lehet, ha nincs otthon senki, vagy legalább be tudjátok zárni az ajtót, stb).
Sok sikert!
L/21
kezdd a tamponhasználattal a gyakorlást.
az első röviden és tömören elmondta a lényeget :D
de bennevolt minden fontos.
Ha a tampn se fér be, akkor szerintem tudid a vaginizmus.
Olvassátok el ezt mind a ketten: [link] és hasznosítsátok, ami ott le van írva. Nekem 3 hét latt megoldódott a problémám, amikor nekiláttunk az itt felsorolt gyakorlatokat elvégezni. Azóta se tért vissza a fájdalom és a hüvelygörcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!