Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy férfi dezodort kell használnom?
Nem gáz szerintem, én is használtam sokáig férfi dezodort. Egyszerűen a frissebb illatokat szeretem. És nekem is jobb volt, mert a legtöbb dezodorral én is büdös vagyok.
Amit használtam (férfi) megszűnt, akkor váltottam a secret-re (női) az egész jó volt.
Amúgy, meg ki venné észre és hol?
Keress olyan férfi dezodort, aminek nem túl feltűnő a doboza, ha pl. öltözőben is használod és téged zavar.
De szerintem nem ciki.
nincs annak a márkának női változata? vagy próbáld meg kideriteni miben más az, mert a "hatóanyag" ugyanaz szokott lenni, csak az illatanyag más, szerintem, szóval tuti megvan a női megfelelője :)
am sztem nem gáz...
nekem is ez a problémám:S amugy milyet használsz(kérdező)?
:)
Nem gáz. Aki hülye, beszól, aki nem, nem.
Figyelj, van, aki meg bokszeralsóban alszik. ;)
Én meg férfitusfürdő + sampon kombót használok, mert utálom a nőknek szánt termékek túl édes, állandóan gyümölcsös illát. Blöe.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!