Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én vagyok a rossz hogy 15évese...

Én vagyok a rossz hogy 15évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Az egész sztori ugy kezdődik hogy a barátnőm(14éves) összejött egy ugyanannyi idős fiúval mint ő, 1 hónap után lefeküdtek egymással. Egy hét után olyanokat vágott a fejemhez hogy én milyen GÁZ vagyok hogy még senkivel nem feküdtem le, kiröhögtem és annyit mondtam neki ne hülyéskedj már. Aztán olyanokat mondott hogy ő sokkal érettebb mint én, meg hogy a barátom majd kifog röhögni- amikor sor kerül arra hogy lefekszünk -hogy még szűz vagyok, és otthagy. Ekkor már a sírás kerülgetett, nem bírtam neki semmit mondani. Később aztan elgondolkodtam ezen az egészen és elbizonytalanodtam! A mai fiúk már nem semmik ilyen téren, tényleg kiröhög majd hogy 15 évesen szűz vagyok?
2013. nov. 3. 22:32
1 2
 11/18 Noydra ***** válasza:
100%
Legközelebb nyugodtan mond azt a barátnődnek, hogy ha ennyire menőnek érzi magát attól, hogy f..sz járt benne, betömhetné vele akkor is a pofáját, amikor neked hülyeségeket pofázik. :D
2013. nov. 4. 00:02
 12/18 kigyúrt kopár gádzsó válasza:
mai világban gáz .. ki kell használni a 14év feletti törvényadta lehetőségeket
2013. nov. 4. 01:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Te vagy normális!
2013. nov. 4. 06:41
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az értelmes választ, mindenképpen beszélek vele! :)
2013. nov. 4. 21:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha ilyen rosszindulatú jobb lenne ha nem is beszélnél vele..

am. ha érdekel nem egyedi az eseted.. ismerek ugyan ilyen korú lányt, aki ugyan ezt szenvedte el, ugyan ilyen körülmények között.. sajnos a fakk elveszi a lányok eszét.. kicsit majd megszokja a helyzetet, vagy dobja a pasija, és egyből sírva megy majd a szoknyád alá... légy türelmes:)

2013. nov. 5. 21:44
 16/18 anonim válasza:
A kedves barátnődnek az az elképzelése hogy minél elöbb feküdjünk le valakivel?! Hogy lenne gáz hogy 15 vagy és szűz. Ezt még becsüld is hogy nem vagy ilyen bolond és már 15 évesen elveszted. Az még marha korán van ha az ember csak 15 de nem ítélkezem.... Amm bocs de a barátnőd egy hülye p***a! A te dolgod hogy mikor akarod elveszteni
2013. nov. 7. 20:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Így van... csak sajnos a társadalom "menőnek" elfogadott rétege mást sugall... de nem szabad rájuk hallgatni, később még erre büszke leszel... persze nem zárdába kell vonulni, de mindennek eljön az ideje:)
2013. nov. 8. 17:39
 18/18 anonim válasza:
húha a barátnődnek különös gondolatai vannak.tök normális hogy szűz vagy!!!! én 16 éves csaj vagyok én is az vagyok és ez egyáltalán nem gáz!volt pasim de olyan hosszú ideig még nem mert kidobtam őket komolytalanul meg nem
2014. júl. 30. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!