12/23 anonim válasza:
Nem veszélyes... de egy törülköző tényleg nem árt... nem a mennyiség miatt, hanem hogy ne az ágy legyen olyan...
Pár ml...
13/23 anonim válasza:
Nem sok,bar ez valtozo. Egy torulkozo megoldja a problemat.
14/23 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek
2013. nov. 3. 21:52
15/23 tevetke válasza:
Én lány vagyok. Nem véreztem, vagy annyira egy két cseppet, hogy kb észrevehetetlen volt...
16/23 anonim válasza:
Amikor nekem volt az első, elárasztottam az egész szobát.. Margit(72)
17/23 anonim válasza:
Én ugyan már 20 éve asszony vagyok és nem lány, de azért elárulom neked, hogy nem vagyunk egyformák. A férjem azzal szokott cikizni, hogy megbuktam volna az úgynevezett lepedőpróbán.(Régen a nászéjszaka után ki kellett akasztani a lepedőt, hogy lássák a vért. Ez a szüzesség bizonyítéka volt.) Szóval én nem véreztem semennyit, pedig szűz voltam.
Ja és a lányom sem! Biztosan genetika. Azért "babakendőt" készíts!
18/23 Bogoj válasza:
attól függ, hová akarsz behatolni.
ha medvebarlangba, akkor kb. 5 liter...
19/23 anonim válasza:
Poénosak a válaszok. :) Amúgy ez tényleg nagyon, de nagyon egyénfüggő.
Én sem véreztem.
26N
20/23 anonim válasza:
Én sem vettem észre semmit. De mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!