11/19 anonim válasza:
én örülnék :) hozzám jöhetsz :D
12/19 anonim válasza:
igazán fiatal korban én sem nagyon örültem egy szűznek, mert valahogy egyből a szexre akartam térni, szűzzel meg picit macerás. Most már inkább szeretnék egyet, maga a felvilágosítást, az új dolgokat kipróbálni, szerintem baromi izgató. De akinek csak szex kell és nem hosszútávú szex annak lehet elveszi a kedvet.
27F
13/19 anonim válasza:
Attól riadnak el, hogy lehet hónapokat kell majd várniuk. Vagy a másik eset, hogy lefekszetek, aztán ő lesz majd bunkóként beállítva ha véletlenül el akarna hagyni, mert hát neki adtad a szüzességed... Erre meg nincs szükségük.
Ha nem vagy nyitott még a szexre, akkor ne akarj most párkapcsolatot, ha pedig igen, azt jelezd nyugodtan az elejétől kezdve..
14/19 anonim válasza:
Itt sokan jönnek, hogy szeretik a szűz lányokat. De elárulok neked valamit: a szüzességüket elvenni szeretik, mert akkor még szűkek és taníthatók. Hónapokat várni, gyengédnek lenni, elviselni a rinyálást, azt nem szeretik túl sokan.
15/19 anonim válasza:
Ezért nem mondtam én el az akkori pasinak, hogy ő volt az első. Egyrészt semmi köze hozzá, másrészt nem akartam, hogy valami szerény, jólelkű kis nebántsvirágnak tartson, közben meg kvára nem vagyok olyan fajta.
16/19 anonim válasza:
#15hogy oldottad meg az improvizálást, hogy ne fájjon?
17/19 anonim válasza:
En szentem pont az a jo ha szuz egy lany
18/19 anonim válasza:
#16, ugyan nem én írtam, de nekem se fájt egyáltalán az első...
19/19 anonim válasza:
Kikérem magamnak, én nem riadok vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!