1/19 anonim válasza:
Adná az isten hogy találkozzak egyel
2/19 anonim válasza:
én kettővel is összejöttem már, nagyon élveztem
3/19 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a férfiak ettől megriadnak.
6/19 anonim válasza:
Ha meg is történik, azt biztosan azért van, mert a srác fél attól, hogy elrontja a lánynak/nőnek. Ez azért egy lány életében, illetve a kettejük kapcsolatában eléggé meghatározó.
7/19 anonim válasza:
Nem riadok vissza, szeretnék találni végre legalább egyet, de lassan számomra a bűntetendő korosztályban van csak... :S
8/19 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg. Mondjuk hónapokat nem jó várni rá az is igaz.
9/19 anonim válasza:
nemhiszem h ettől vissza kell riadni :D
10/19 A kérdező kommentje:
Régebben volt, hogy egy srác megkérdezte tőlem ismerkedésnél, hogy mióta nem volt barátom?Én meg bevallottam neki, hogy még nem volt erre jött ezzel a szöveggel:"Valaki, majd biztosan örülni fog neki, hogy eddig tartogattad."és ezzel le lettem rázva.Eddig akiknek elmondtam, hogy még szűz vagyok azok kiakadtak, hogy hogy lehet ez??már 21 vagyok és ott tartok, hogy Én is gáznak tartom és csak reménykedem benne, hogy valahol akad egy srác, aki ennek valóban örül és még be is jön.
2013. okt. 31. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!