Mennyire helyes, erkölcsös és célravezető a vadházasság, törvénytelen együttélés?
Kérdező, nagyon el vagy tévedve. Én éppen vadházasságban élek. Ő volt az első ember az életemben, amíg nem éreztem azt, hogy eljött a megfelelő, senkinek sem engedtem, hogy belémrakja a farkát.
Pedig már 28 voltam. Lassan 3 éve együtt élünk. Néha vannak hullámvölgyek. Az ő szülei elváltak, az enyémeknél pedig sokkal jobb lett volna ha elválnak, mert így teljesen tönkretettek.
Az esküvő mindenről szól, csak az ifjú párról nem. Ráadásul azt hiszik sokan, ha összeházasodnak,minden meg van oldva, automata a kapcsolat, nem kell tenni érte. Hát ez kvára nem így van, bele is buknak sokan, félrekefélnek stb.
Gyerekkoromban kijelentettem h vadházasságban akarok élni. Azt sem tudtam mit jelent, csak valahogy igazabbnak hangzott mint a műanyag fodrosbodros ruha meg az erőltetett mosolygós giccses képek.
Mi az Isten színe előtt vagyunk együtt, nem a rokonok, szülők, társadalmi elvárások előtt.
Ha úgy hozza a sors esetleg, h elválnak útjaink, akkor békében fogunk búcsúzni, nem a törvényszéken..
Szexuális szabadság? Te el vagy tévedve. Illetve lehet hogy mások így csinálják, de mi itt az erdő szénén a kis házban, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!