Fáj ha péniszen hátra huzzák a bőrt?
Figyelt kérdés
barátom ( 20 ) még szűz és mondta nekem hogy lehet neki is fog fájni az első szex mert majd hátra kell húznia a bőrt rajta ezt mire véljem ????? 21 L2013. okt. 26. 22:03
1/12 anonim válasza:
Ha nem a nyakadig és nincs rövid fitymaféke,vagy fitymaszűkülete,akkor nem kéne :D
3/12 anonim válasza:
lehet nem olyan vészes ha sokat fogja használni akkor egy idő után megnyúlik nem?
mondja ezt aki még életében lányhoz sem ért
4/12 A kérdező kommentje:
szüzek vagyunk mind ketten de mivel szokott maszturbálni sejtem akkor nem lehet ilyen gondja
2013. okt. 26. 22:08
5/12 anonim válasza:
Hát én arra lennék kíváncsi, hogy ha még soha nem húzta hátra a bőrt, akkor hogy tisztálkodott rendesen eddig?
6/12 anonim válasza:
úgy, hogy nem az álló farkon húzta fel hanem amikor le volt lankadva
7/12 anonim válasza:
3. atya istenem, jobb lett volna ha inkább csendben maradsz.
normális esetben ez egyáltalán nem fáj, szóval lehetséges a fitymaszűkület, bár szokott lenni vizsgálat még általánosban is!! ezért azt észre kellett volna venni. valószínű, hogy a barátod egy állat és rángatta magának, ezért fájt neki. amúgy nem oltásként, de 21 évesen ennyi eszed van? vicc ami a mai világban megy komolyan mondom, szerintem ne is szexeljetek, mert aztán jön a kérdés h ge*cis volt a keze, megtörölte, belédnyúlt, terhes leszel??
8/12 A kérdező kommentje:
de ezt kiskorában észre kellett volna venni ha ilyen gondja van meg amúgy is hogy tudna igy maszturbálni?
2013. okt. 26. 22:11
9/12 A kérdező kommentje:
nem értitek tőlem kérdezte hogy lehet fájno fog neki ha hátra huzza majd a bőrt rajta még nem hőzta hátra ezek szerint hogy meg kérdezte tőlem ..
2013. okt. 26. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!