Fiúk ti a szüzességeteket egy nektek tökéletesen tetsző nővel veszítettétek el, akibe szerelmesek voltatok, vagy csak egy olyan nővel, aki valamilyen szinten tetszett (nem volt hűdejó csaj) és nem voltatok szerelmesek belé?
Figyelt kérdés
Mert én is így állok. 25 évesen semmilyen tapasztalat, de van egy csaj, aki bár nem szép, hanem elmegy és testileg is valamennyire vonz. Tehát nem vagyok belé szerelmes, de adott a lehetőség, nem tudom, hogy éljek-e vele? Ha nem élek, akkor lehet az utolsó esélyemet is elszúrom. Mert nem kapkodnak utánam. Viszont egy tizes skálán csak olyan 4 es szintre jön be a csaj, tehát elmegy. Nem prosti, tehát neki tetszem és nem pénzért csinálja.2013. okt. 23. 11:06
11/23 TheHope válasza:
Ez csakis rajtad áll,mi a véleményünket úgy írjuk le,hogy mást éltünk meg mint Te. Tudom milyen érzés,ha sokan elutasítanak és végre esélyed lehetne megélni azt,amire minden ember kíváncsi,hogy milyen is valójában...
12/23 anonim válasza:
Értem a problémádat, de akkor sem helyes csak AZÉRT összejönni vele. Ha lenne kölcsönös VONZALOM, ami nem csak testi, akkor azt mondanám talán, hogy oké, de így... a véleményem, hogy NE. A szex önmagában nem fontos, nem akkor, ha tényleg csak erről szólna. Ha kapcsolat is lenne belőle és szeretnétek egymást, akkor azt mondanám, hogy oké... így nem. Persze úgy is a te dolgod, Kérdező, én csak a véleményem fejtem ki. Mindezt úgy, hogy nem kapkodnak utánam a nők és kifejezetten vonzó sem vagyok.
14/23 Szergej55 válasza:
Hagyd ki ezt a kört. Bár ha ennyire kisebbségi komplexust okoz egy ilyen szintű baromság, tedd meg, akkor a te dolgod, de a tanácsomat 5 szóban láthattad.
15/23 A kérdező kommentje:
Na jó, csak ha kihagyom és a tendenciát nézem, akkor kb 35-40 évesen lesz újra esélyem ilyesmire. Majdnem olyan, mint a teljes napfogyatkozás. 40 évesen meg már esélyes, hogy úgy lesz rá esélyem, hogy bár lehet tetszeni fog a 35 éves anyuka (biztosan az), de lesz már egy kölyke a macsótól, nekem meg fel kell azt már utána nevelnem. Ehhez meg nem biztos, hogy lesz kedvem, akár tetszik majd a nő, akár nem.
2013. okt. 23. 12:02
16/23 anonim válasza:
én a helyedben lefeküdnék vele! annyi már pont elég hogy tetszik valamennyire én is ott hagytam egy lányt aki érdeklődött utánam de nem tetszett azóta sincs senki aki akarna is tőlem valamit
18/23 anonim válasza:
Ne habozz, minden lehetőséget meg kell ragadni!
19/23 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd ki, megbánnád, lehet hogy nem helyes de ne érdekeljen sőt még ez se mondható hogy nem helyes szóval csapj bele és sok sikert :)
20/23 anonim válasza:
vállald be, a szüzesség elvesztése után jobban fogod magad érezni sztem, azt minél előbb el kell verni.
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te, csak én nem érzem magam ilyen szerencsétlennek :D bár én eléggé kedvelem a csajt de az előzőek szebbek voltak, de vonz, szal meglátjuk mi lesz, de tuti meg akarom szexualizálni
F21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!