Lányok! Szerintetek a mai világban ciki, ha egy fiú 20 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 21:12
11/20 A kérdező kommentje:
Szinte mindenki tudja, hogy az vagyok, de nem vettem észre, hogy a lányok örülnének nekem...
2013. okt. 25. 00:01
12/20 anonim válasza:
Igazi trófea leszel valakinek, az tuti! Hidd el, tök jó!
13/20 anonim válasza:
Nincs evvel semmi baj. :) Ez nem ciki csak nem erőlteted és nem jött még olyan lány akivel megtörténne. Én 20 évesen pénzért vesztettem el.Gondoltam mit számít,kipróbáltam és kész.Persze nem híresztelem,de kedves,szép lány volt az illető akivel még 1-2 alkalom volt.
14/20 anonim válasza:
"Olyan jó lenne ha a barátomnak én lennék az első."
Azt kalkuláld bele, hogy 10 fiúból 9 akar majd másodikat is.
15/20 anonim válasza:
ilyenektől nem kel félni 19 vagyok most töltöm a 20-at és én is most vesztetem! De örülök neki hogy nem csak úgy egy éjszakás kaland által vesztetem el ! hanem barátnőm által :P És például ö is örült neki hogy szűz vagyok mert így tudja hogy nem fogom mással megcsalni :)
16/20 anonim válasza:
Ja és hozzáteszem előzőmhöz hogy tényleg bele kel kalkulálni de tudod mit szoktak erre mondani hogy ha 1 szűz csávót megkapat egy lány az meg bolondul és mindene ö lesz :P de vannak kivételek és én nem közéjük tartozom :)
17/20 A kérdező kommentje:
"trófea"??
...így legyen! :)
2013. okt. 26. 14:19
18/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Milliónyi oka lehet annak, hogy valaki tovább marad szűz, de én azt mondom, hogy nem kell a sztereotípiákat vakon követni, mert nem attól férfi egy férfi, hogy megdöntötte már a fél várost.
19/20 anonim válasza:
Én is ártatlan vagyok. 20 / F :))) röhögve küldöm el azokst a nőket akiknek csak hiánya van. :) only komoly kapcsolat. :)
20/20 anonim válasza:
Utolsó: teljesen igazad van. Egy ilyen emberre lehet nőként felnézni, nem egy olyanra, aki végigment már az egész községen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!