Lehet e ugy teherbe esni, hogy meg szuz vagyok, de viszont a szemeremajakra mar cseppent nehany spermium csepp?
Figyelt kérdés
Lehet e ugy teherbe esni, hogy meg szuz vagyok, de viszont a szemeremajakra mar cseppent nehany spermium csepp?2013. okt. 18. 19:35
1/10 anonim válasza:
Figyuszka, a szexuális életet miért nem úgy kezded, hogy tájékozódsz előtte róla. Védekezés...stb.
2/10 anonim válasza:
Minek cseppent az oda? Figyeljetek már!!
Hogy lennél terhes? Szerinted a szeméremajkadnál termékenyülsz meg? Nem!
3/10 anonim válasza:
Krisztike,miért nem áldottak meg egy kis ésszel? :D
4/10 anonim válasza:
Nem valószínű, de nem hiszem el amúgy hogy mindenki össze vissza kefél és azt sem tudja h mit csinál. Javaslom, hogy majd mielőtt szétdobod a lábad, húzz egy gumit a kanod faszára..
5/10 anonim válasza:
-.-'
Ha nem tudod a szexuális dolgokat akkor nem nagyon hiszem érett vagy a szexhez...
6/10 A kérdező kommentje:
volt rajta gumi,de a balfeken elszakadt
2013. okt. 18. 19:40
7/10 anonim válasza:
Ezt ma már megkérdezted és világosan elmagyaráztuk, hogy NEM lehetsz így terhes. Miért raktad ki megint ezt a kérdést???
8/10 anonim válasza:
Meg egy szakadt gumi. Guinness rekord lesz ezen az oldalon, komolyan mondom.
9/10 A kérdező kommentje:
mert masok valaszara is kivancsi voltam,mert ha terhes lennek,az most nem jonne elegge jokor,amugy eleg elvilagosult vagyok,de az ijen beugratos szituacioknal neha kicsit bepanikolok-
2013. okt. 18. 19:43
10/10 A kérdező kommentje:
haat lesz,marmint rekord
2013. okt. 18. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!