Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet e ugy teherbe esni,...

Lehet e ugy teherbe esni, hogy meg szuz vagyok, de viszont a szemeremajakra mar cseppent nehany spermium csepp?

Figyelt kérdés
Lehet e ugy teherbe esni, hogy meg szuz vagyok, de viszont a szemeremajakra mar cseppent nehany spermium csepp?

2013. okt. 18. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Figyuszka, a szexuális életet miért nem úgy kezded, hogy tájékozódsz előtte róla. Védekezés...stb.
2013. okt. 18. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Minek cseppent az oda? Figyeljetek már!!

Hogy lennél terhes? Szerinted a szeméremajkadnál termékenyülsz meg? Nem!

2013. okt. 18. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Krisztike,miért nem áldottak meg egy kis ésszel? :D
2013. okt. 18. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem valószínű, de nem hiszem el amúgy hogy mindenki össze vissza kefél és azt sem tudja h mit csinál. Javaslom, hogy majd mielőtt szétdobod a lábad, húzz egy gumit a kanod faszára..
2013. okt. 18. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:

-.-'

Ha nem tudod a szexuális dolgokat akkor nem nagyon hiszem érett vagy a szexhez...

2013. okt. 18. 19:40
 6/10 A kérdező kommentje:
volt rajta gumi,de a balfeken elszakadt
2013. okt. 18. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt ma már megkérdezted és világosan elmagyaráztuk, hogy NEM lehetsz így terhes. Miért raktad ki megint ezt a kérdést???
2013. okt. 18. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Meg egy szakadt gumi. Guinness rekord lesz ezen az oldalon, komolyan mondom.
2013. okt. 18. 19:43
 9/10 A kérdező kommentje:
mert masok valaszara is kivancsi voltam,mert ha terhes lennek,az most nem jonne elegge jokor,amugy eleg elvilagosult vagyok,de az ijen beugratos szituacioknal neha kicsit bepanikolok-
2013. okt. 18. 19:43
 10/10 A kérdező kommentje:
haat lesz,marmint rekord
2013. okt. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!