Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 csepp spermium okozhat...

1 csepp spermium okozhat terhességet?

Figyelt kérdés

Ültem az ágyon, a barátom orális kényeztetés közben nagyot spriccelt, és 1-2 csepp lecseppent a csiklómra, onnan le az ágyra,gyorsan feltöröltem, s nem éreztem hogy lentebb folyt volna, vagyis a nyílásig tuti nem. Ennek ellenére olvastam, hogy a nedv és a hímivarsejtek "farkukkal" képesek eljutni a petefészekig, viszont azt is tudom hogy nem egy porszívó van ott lenn:D .4 napja volt kb peteérésem. Kell aggódnom, vagy sem? Amúgy védekeztünk gumival, nem szakadt ki stb...

Köszönöm a válaszokat.

19L

2010. dec. 19. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1 csepp is okozhat terhességet :), de így, ahogy nálatok történt, tutira nem!!!
2010. dec. 19. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
azért ennyire nem könnyű teherbe esni.. :)) ne aggódj, nincs baj.
2010. dec. 19. 23:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Szóval még ha a csiklómra is került egy kevéske, abból nem lehet gond. Arra gondoltam, hogy mivel ültem és volt alattam lepedő, így tutira nem kerülhetett oda az "anyag" mivel a lepedőn látszott az a 2 csepp ami lefolyt,hiába voltam nedves, a lepedőn keresztül belém nem juthatott el... Remélem tényleg nem lesz gond :)

Köszönöm a normális válaszokat, ha valaki tud, még írhat infót :)

72 órán belül vagyunk még, de ha nem muszáj nem borítanám fel a hormonháztartásom....

2010. dec. 20. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Felesleges bevenned, nem lesz baj. Így nem eshetsz teherbe. Jól látod, nem egy porszívó van ott lent....:)
2010. dec. 20. 08:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2010. dec. 20. 09:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha mégis teherbe esnél, megtartanád?
2010. dec. 28. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Hm?
2011. jan. 6. 17:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Megjött rendesen, minden rendben van, úgyhogy tárgytalan már a dolog :)
2011. jan. 10. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!