1 csepp spermium okozhat terhességet?
Ültem az ágyon, a barátom orális kényeztetés közben nagyot spriccelt, és 1-2 csepp lecseppent a csiklómra, onnan le az ágyra,gyorsan feltöröltem, s nem éreztem hogy lentebb folyt volna, vagyis a nyílásig tuti nem. Ennek ellenére olvastam, hogy a nedv és a hímivarsejtek "farkukkal" képesek eljutni a petefészekig, viszont azt is tudom hogy nem egy porszívó van ott lenn:D .4 napja volt kb peteérésem. Kell aggódnom, vagy sem? Amúgy védekeztünk gumival, nem szakadt ki stb...
Köszönöm a válaszokat.
19L
Szóval még ha a csiklómra is került egy kevéske, abból nem lehet gond. Arra gondoltam, hogy mivel ültem és volt alattam lepedő, így tutira nem kerülhetett oda az "anyag" mivel a lepedőn látszott az a 2 csepp ami lefolyt,hiába voltam nedves, a lepedőn keresztül belém nem juthatott el... Remélem tényleg nem lesz gond :)
Köszönöm a normális válaszokat, ha valaki tud, még írhat infót :)
72 órán belül vagyunk még, de ha nem muszáj nem borítanám fel a hormonháztartásom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!