Manapság már tényleg ennyire ciki a szüzesség? 17/L
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és még szűz. A környezetemben legtöbb barátnőm már nem szűz és néha úgy érzem ez már ciki. Néha olvasom itt ezen az oldalon is,hogy sok fiú írja,hogy nem kezdene szűz lányokkal mert könnyebb egy olyan lánnyal aki már nem szűz. Tényleg ennyire ciki ha egy lány még szűz ilyen korban, ez tényleg zavarja a fiúkat?
Az én környezetemben pedig sok a szűz lány ,akik már a 20-at is betöltötték :) és egyikük sem bánja , majd a megfelelő fiúnak odaadják magukat
2013. okt. 11. 19:55
12/17 anonim válasza:
Tudod, hogy sok pasi mennyire értékelné ezt? Hogy ha lesz egy értelmes párod, akkor mekkora megtiszteltetés lesz neki, hogy számodra ő az első? Ez mindenképp erény, és minden olyan férfi értékeli, akit nem csak a farka hajt, hogy minél több nőt megdughasson. Van olyan ismerősöm, aki 20 fölött van, és még szűz. És büszke rá, hogy anno nem adta oda magát midnenféle kanos tininek.
Mellesleg: szép világot élünk, hogy már 17 évesen is egyesek szerint ciki. Mi lesz itt 20 év múlva? Ciki lesz, ha 13 évesen még szűz valaki?
2013. okt. 11. 20:47
13/17 anonim válasza:
Egyik haverom 22 éves lesz és még szűz:D Szóval ráérsz nyugodtan:) De ha gondolod írhatsz szűz lánnyal nem voltam még:D
2013. okt. 11. 20:56
14/17 vakondka válasza:
A szüzesség nem ciki hanem erény, csak erről sokan megfeledkeztek... :(
2013. okt. 12. 13:19
15/17 anonim válasza:
17 éves lánynak még igen..De azért egy 22 éves pasinál már gondok vannak ha szűz
2013. okt. 12. 18:49
16/17 anonim válasza:
Gondok?A te fejedbe vannak gondok barátom:)A mai világba 10-ből 8 lány ribi normális meg alig akad szerinted így olyan egyszerű?Ja bocs az is biztos gáz ha valaki egy normális lányt szeretne mi?
Én is 22 vagyok és szűz na erre mit lépsz?
2013. okt. 13. 12:19
17/17 anonim válasza:
Erre azt lépem, hogy inkább a te fejedben vannak bajok:D Ugyanis aki 22 éves létére szűz, az gáz! És lehet itt szépíteni a dolgokat... 22 évesen nem igaz hogy nem sül el a f..od álmodba. Arról nem is beszélve, hogy egy egészséges férfi 17 éves korától de lehet már hamarabb még a legyet is megdugná röptébe és ez az egészséges. Lehet itt szépíteni a dolgokat meg dobálózni, hogy 22 évesen azért szűz valaki mert az igazira vár. Nyilván megpróbálja kimagyarázni a dolgokat...neeeee.. Az a nagy büdös igazság, hogy talán a fa...tokra kéne állni,elmenni csajozni, és élni mert fiatalok vagytok. Mikor kéne legtöbbet szexelni ha nem fiatalon?! Attól mert szexelsz attól még keresheted az igazit.. én 21 vagyok 8 lánnyal voltam eddig, de az elmúlt 1 hónapba nem szexeltem mert most jelenleg nincs kivel:D De kemények vagytok hogy idáig bírjátok le a kalappal..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!