Nektek hol volt meg a első szex vagyis amikor elveszteted?
Én azért kérdem mert elértünk már a 1 évet a barátommal és hát én már gondoltam rá csak félek hogy fájna...
Viszont ő már akarta volna egy párszor de mondtam hogy nekem nem jó és megértette viszont már nyagatnak a barátnőim is hogy még szűz vagyok 17 évesen :S
16 voltam és volt barátomnál történt.
A nyaggatással ne foglalkozz, te fogod érezni csak, hogy mikor kell megtörténnie.
17 évesen szerintem büszke lehetsz rá.
akkor szexelj csak ha te is akarod !!!!!!
ne más akarja helyetted (párod barátnők stb...)
ami fontos h pettinglejetek sokat előtte h a párod megtanulja a tested
behatolás előtt az a legjobb ha már úton juttat el a csúcsra és majd csak az orgazmus után pár perccel hatol beléd - ekkor elég kicsi az esélye h fájni fog
am ami fontos még a hely - legyen biztonságos nyugodt csendes akár nálad akár nála
fontos h legyen rá legalább 2-3 órád h teljesen rá tudj hangolódni és utána is maradjon idő pihenhetni egymás vállán
am én a akkori fiúméknál
szerencsére nem volt otthon senki sem azon a hétvégén :-)
szal volt idő rá rendesen
Már megint ez a tipikus "nyaggatnak a barátnőim" duma...
Azért nyaggatnak, mert irigyek rád, hogy ők milyen könnyen adták magukat, és megbánták.
Legyél büszke magadra, és csak akkor menj bele a szexbe ha te is akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!