Macihercegnoje kérdése:
Honnan tudjam meg h szüz vagyok-e még?
Figyelt kérdés
A barátommal ma voltunk eloszor egyutt vagyis csak annyi volt h egy picit betette, probalta nyomni de fajt szoval abbahagytuk.. A menstruaciomnak ma vagyok a 6-ik napjaba. Ma egesz nap mar semmi nem volt, de amikor elment a baratom akkor volt egy kis ver a bugyimon. Ez azt jelenthi h atszakitotta a szuzhartyat? Ö azt mondta h nem erezte. Es ugye ennyitol nem lehet valaki terhes ha gumi nelkul csinaltuk es kb 30 mp-et.?!2013. okt. 9. 01:03
2/17 anonim válasza:
Itt senki se olvassa az előzőleg már feltették e ezt kérdést 323454 találatot amikor ezeket kiírja könyörgöm.
4/17 A kérdező kommentje:
De nem olvastad el ami a kerdess alatt volt irva... Komolyan nincs itt már egy nyormális válaszoló sem..
2013. okt. 9. 01:09
5/17 anonim válasza:
Neked nem kell dolgozni, vagy suliba járni, hogy ennyire ráérsz, hogy ilyen ostobaságokon töprengesz és írsz ki kérdést?
6/17 anonim válasza:
megba-sztak...
szerinted szűz vagy? :D
8/17 anonim válasza:
és ráadásul ... terhes is , gratula :)
9/17 Lina93 válasza:
Nem vagy már szűz.
Valóban lehetsz terhes, bár ha nem dugta be teljesen, akkor úgy gondolom elég kevés rá az esély.
Ezt szerintem most megúsztad, de máskor mindenképp védekezzetek!
10/17 anonim válasza:
Testileg lehet, hogy szűz maradtál, ezt egy tükörrel megnézheted, lelkileg már nem. A teherbeesésre viszont, még ha kicsiny valószínűséggel is, adtatok esélyt. Az előváladékban is lehet életképes spermium. Máskor védekezés nélkül ne csináljatok ilyesmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!